Elég ha 10 ig forgatja , nem kell fölé menni valkahogy korlátozni fogom a gázkart, természetresen gyorsan kiiktatható modon ha esetleg rászánnám magam hogy kiprobáljam
140 ló kevés 160 kg ra a gsxr ed 50 lóvas volt ez háromszor annyi és alig nehezebb ne beszélj már butaságokat, olyan erős mint a sárga vagy a zx10es csak könnyebb 70 kg-al , valszeg ha meglessz vissza lessz butitva mert nem akarom hogy meghalj vele.
tapasztalatból mondjuk szépen szoktak höbörögni - fél12ő meg a 12ő na megyek szurkoljatok ! holnap mechanika vizsga és ha nem lesz egy tetű 3as akkor bukta ....
pápá
jah oksi meg van dumálgatva, én is szeretem rajtam is meglátszik híztam is egész ünnepek alatt 1kg-ot pedig aztán ne tudd meg mi mennyiséget megettem,valahogy nem fog rajtam a kaja
Hát a somlóit aztat nadon szejetem (látszik is )a cigit viszont má nem szeressük3héte remlem ti sem,mert lessz természetesen minden fórumozó cimbimet+várom .legfeljebb addig kávézom1ett.
Ja és ezen 5 év meg pár hónap van és az akárhogy is számolva 1.7 miller, annyit meg mindenképpen ér ha most valaki akár kp ra akar venni, és ha beletörlesztem a 10es árát lemegy 20 körülre ezt sem árt beelemezni 20 ezer meg annyi hogy leteszed a cigit, és egy uj R6-os 140 lóval kiszolgálná az igényeidet, még talán követni is tudsz minket, amit szölőpapa diktál tempóval
nah jó holnap lesz a napja hogy kiprószálom,úgyis mek fel a garázsba majd írok véleményt rólla,
Pupukám hány kg?
jah és köszi szöllő jövök egy somlóival
Hát jah és gyakorlatilag is uj motor akárcsak a 12es tele extrákkal, és megbizható komolyabb szervizre optimális esetben 8 10 év mulva kell majd, akárcsak a 12est Kb mire a bálnáról lejár a hitel
Ha lében biztosan bevállalható ,és a gép tényleg jó állapotú akkor nosza .De előtte próbáld ki,mert lehet full nem jön be (bár nem valószínű) De mondom ,mocskosul kupeckodjatok (neki fontosabb)
pápá
mennyibe fájna ez nekem meg ilyenek
Pupukám hány kg?
jah és köszi szöllő jövök egy somlóival