Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég ha 10 ig forgatja , nem kell fölé menni valkahogy korlátozni fogom a gázkart, természetresen gyorsan kiiktatható modon ha esetleg rászánnám magam hogy kiprobáljam
140 ló kevés 160 kg ra a gsxr ed 50 lóvas volt ez háromszor annyi és alig nehezebb ne beszélj már butaságokat, olyan erős mint a sárga vagy a zx10es csak könnyebb 70 kg-al , valszeg ha meglessz vissza lessz butitva mert nem akarom hogy meghalj vele.
Én is lépek,jó éjt.
na megyek vége a melónak minnyá 10 köszi mindent ninjások
te pupu koma merre van az arra?
jah ha 1x már végre kisüt a napocska és meleg lesz az idő ígérem nem hagyom
kéz és lábtörést
Nahát -nahát eztetet nemvártam . a mocival 1a lényeg a fordulatszámot sose hagyd 14000 alá esni.
tapasztalatból mondjuk szépen szoktak höbörögni - fél12ő meg a 12ő na megyek szurkoljatok ! holnap mechanika vizsga és ha nem lesz egy tetű 3as akkor bukta ....
pápá
szerintem ennyivel még elbírnék, bár a pacik száma elég karcsúúúúú
attól függ melyiket a haladósat? vagy netán a kajálósat?
jah oksi meg van dumálgatva, én is szeretem rajtam is meglátszik híztam is egész ünnepek alatt 1kg-ot pedig aztán ne tudd meg mi mennyiséget megettem,valahogy nem fog rajtam a kaja
Most mé mondotok ilyet reám? . . . . . . . . . . .
szöllővel elég tartani a lépést
Hát a somlóit aztat nadon szejetem (látszik is )a cigit viszont má nem szeressük3héte remlem ti sem,mert lessz természetesen minden fórumozó cimbimet+várom .legfeljebb addig kávézom1ett.
160 kg 140 ló Elég durva
engem azért érdekelne pár dolog anyagiak pl adó illeték átírás stb.
mennyibe fájna ez nekem meg ilyenek
Ja és ezen 5 év meg pár hónap van és az akárhogy is számolva 1.7 miller, annyit meg mindenképpen ér ha most valaki akár kp ra akar venni, és ha beletörlesztem a 10es árát lemegy 20 körülre ezt sem árt beelemezni 20 ezer meg annyi hogy leteszed a cigit, és egy uj R6-os 140 lóval kiszolgálná az igényeidet, még talán követni is tudsz minket, amit szölőpapa diktál tempóval
nah jó holnap lesz a napja hogy kiprószálom,úgyis mek fel a garázsba majd írok véleményt rólla,
Pupukám hány kg?
jah és köszi szöllő jövök egy somlóival
Hát jah és gyakorlatilag is uj motor akárcsak a 12es tele extrákkal, és megbizható komolyabb szervizre optimális esetben 8 10 év mulva kell majd, akárcsak a 12est Kb mire a bálnáról lejár a hitel
Akkó nem kupeckodni : kap1csokit +2-3pofontot
Ha lében biztosan bevállalható ,és a gép tényleg jó állapotú akkor nosza .De előtte próbáld ki,mert lehet full nem jön be (bár nem valószínű) De mondom ,mocskosul kupeckodjatok (neki fontosabb)
Ez ugyanazé a srácé akitől a 12est vettem de már ezt se tudja fizetni tanuló lett ezért válna meg tőle erre ült rá a 12es után .
és tulajdonképp kié is ez a moci,és hogyhogy ott hagyta,akkor mivel ment haza?vagy hogyis van ez kéremszépen?
mi a véleményed szőllö