De. Vagy esetleg lehet lassan is menni. Érdekes,hogy közel 2000 km-t tekeregtünk,nem csak Olszországba,hanem Szlovéniában,Ausztriában is,de csak egy autós állt le versenyezni az autópályán. Egy magyar rendszámos A6-os.
Szia Domi! Én egy nap alatt letekertem a géppel 750 km-t, abból 400km 2 személyjel, nekem nagyon kényelmes volt, meg tetszett, viszont nem álltam meg pihizni, aminek az lett az eredménye, hogy amikor hazaértem egyszerűen eldőltem a kapuban, nem tudom hogyan, de nagyon elfáradtam, főleg a feszített tempó miatt (180 alatt nem igazán mentem)
Szöllő Papa! Ott pedig kénytelen leszel 130-al menni a pályán,mert a felhajtó és lehajtó kapunál is kapsz egy jegyet,és a lehajtónál nézik az átlagsebességed,ha túl gyors volt akkor kapod mellé a bírságot is. Jó mi? Pedig azon a pályákon nagyon lehetne szakítani,kibaszottul meg vannak csinálva. Pl ez: érdemes megnézni milyen magas a lába az úttest szélességéhez képest,pedig ez egy rendes autópálya,leállóval,meg minden! Ezen is mentem,mikor lejöttem róla nem hittem a szememnek milyen magas,mert fönt olyan magas palánk van végig,hogy még kamionból sem látsz le... gondolom nehogy elbambuljanak az emberek!
3nap alatt 880km?miért toljuk ?Nem igérem ,hogy veletek1ütt megyek de ha lesz rá mákosguba, utánatok lépek.Vissza felé+ 1ütt .én kb 500km mentem nem egyszer 1nap alatt de a magam tempójában(nem 140el)Kisvárda oda vissza Eksönmeksön tudja a tuttit.Ja igen ,utána este még elmentem gyúrni.Próbáltam 140el szabályosan menni autópályán de majd el aludtam és fájt a csuklóm is(nem volt menetszél ami tartson).De a Garda tavat már én is kiszemeltem 1ébként jó hely lehet.mikorra tervezitek?
Én egyszer elindultam a Garda tóhoz a 12-vel,de sajnos Vittorio Venetto nevű városnál úgy kellet döntenem,hogy innen már csak hazafelé,mert a gumi nem bírja ki,lé meg nem volt több. Osztrák határtól így is vásznon jöttem,pontosabban fémen,mert a Metzeller gumi fémvázas,szal a lényeg az,hogy zsír új gumival indulj,mert az autbahn lezabálja a gumit. Különben Q jó volt.
Tudom, hogy messze van még, de már a nyári motorozást tervezem. Célállomás: Garda-tó. A társaság 90 %-a csopis, ergo 3 napot adnak a kiérkezésre (kb. 880 km). Megoldanám 1 nap alatt, ha kibírható. Mentetek már ennyit egyszerre a Kawával?
A 880-ból kb. 800 autópálya.
Üdv,
Domi
Többiek véleménye az I. Országos ZX12R-találkozó
helyszínét és idejét illetően?
Üdvözlet a *kukkoló* szimpatizánsoknak is!
Minden motorost szeretettel várunk.
Bazz, még mindíg elég kevés az ismert tulajok száma...
Aki tud segítsen nekünk összeverbuválni azt a 75 motort tavaszra!
Tudom, hogy messze van még, de már a nyári motorozást tervezem. Célállomás: Garda-tó. A társaság 90 %-a csopis, ergo 3 napot adnak a kiérkezésre (kb. 880 km). Megoldanám 1 nap alatt, ha kibírható. Mentetek már ennyit egyszerre a Kawával?
A 880-ból kb. 800 autópálya.
Üdv,
Domi
helyszínét és idejét illetően?
Üdvözlet a *kukkoló* szimpatizánsoknak is!
Minden motorost szeretettel várunk.
Bazz, még mindíg elég kevés az ismert tulajok száma...
Aki tud segítsen nekünk összeverbuválni azt a 75 motort tavaszra!
Mondjuk Balaton északi part ?