Jámbor, ebbe az évjáratba simán belefér hogy gyárilag került bele meghát ahhoz meg is kell állni, és elhiheted felhajtott rendszámmal nem biztos hogy meg akarok állni ugyanis a következő projekt már a rendszám eltüntetése lessz
üdv skacok, ha valakit érintene brutál nagy kijelzős navigáció beépitett mobil TV-vel, kameracsatlakoztatási lehetőséggel sürgősen áron alul eladó, a készülék hibátlan,viszont a távirányitója behalt, azt kellene szerezni hozzá hogy a teljes funkcióit ki lehessen használni (mobil tv behangolása) . Az ára 45 darab ezres
Tavaly az erika volt igy mentünk a meloba a combóval, és hirtelen kiugrott elénk, satu fék , kb 1 cm-re sikerült megállnunk elötte, egy igen termetes jószág volt, ha telivágjuk szerintem az ölembe pottyant volna a kocsi motorja, hála istennek nem volt semmi gond, viszont a vadriasztót kellene tenni a motorra, mert annyira nem is néz ki szarul töle, viszont komoly balesetektől menthet meg.
Ősszel autóval én is felborítottam egyet, szó szerint, mert akkorát
sikerült fékeznem, hogy éppen csak belepöccintettem az árokba,
de sem őneki, sem az autónak nem lett baja. Csak az őz kaphatott
enyhe agyrázkódást, mert úgy távozott, mint aki berúgott.
, hála istennek motorral még nem volt Őz parám, de kocsival annál több egyszer el is ütöttem 1-et, az anyagi kár akkor jelentős volt az Őzike meg szépen továbbált.
Ma bekerül az enyémbe is a xenon, az elözöt lepattintottam Eksönnek amit akkor azonnal megbántam, de kárpotolt ez a 8000K-s végre fogok látni az utakon.
eltudnék itthon viselni egy német mintára (és elvre) épített autópályát de hogy náluk miért működik a sebesség korlátozás kiiktatása és más helyeken miért nem foglalkoznak a dologgal
Simán, menni egy tempósat aztán egy ebédet betervezni valahol, és meg van oldva az átlagsebesség, egyébként idéntől ugy tudom már az m1en is nézik a belépést meg a kilépést is, azt nem tudom hogy a többi pályára megcsinálták e , de az m1 már ilyen ugy tudom, viszont csak annak aki végigmegy rajta.
Üdv helyesbitenék, Tatabányán lakom akárcsak Hencs papa, Pesten dolgozm, BigoneOszi Komárom, A többi nagyjábol stimm, Szerintem igy összevetve ki hol lakik, mindenkihez viszonyitva a középpont nagyjából székesfehérvár, és hát az ötlet nem rossz balaton tökéletes, a legutobbi Dunaujváros visszautat arrafelé tettük meg és az ut jó ugyhogy ott is lehet talit szervezni, de halkan megjegyzem Kunmadár nagyobb filling föleg május elsején
sikerült fékeznem, hogy éppen csak belepöccintettem az árokba,
de sem őneki, sem az autónak nem lett baja. Csak az őz kaphatott
enyhe agyrázkódást, mert úgy távozott, mint aki berúgott.
Jó ez a zene.....
Na nekem olyan kellene.....