Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gyári a képen látható.....
5 ért olyan van ott, amit nemigen teszel be ahelyett....
Itt is van 5ezeré indexrelé,amit csak bedobsz a gyári helyére .
jó ez az oldal köszi .nekem mindegy,h hol találkozunk,csak a havi 2000res limitemet ne lépjem túl . mit szólnátok egy Záhony-Szombathely kiérodahamarabb versenyhez? . .
Az öregedés első jelei .Vegyünk egy kisebb,és kezelhetőbb gépet .mondom én,még 5 év és a V-rodokat fogod nézegetni . . . .
Valami videóóóóóóót láttam múltkor....
Erre nincs bizonyíték
Neked úgyis megy a zegykerék....
ÁÁÁ az első kerék nem sok terhelést kapna.
Akkor ezt jól benéztem.....
Valakiével összekevertem.

Az a pici paripa lefulladna alattad!
Hátul sem pici,a tali ok részemről is.Figyu ezt kértem a télapótol de az a geci nem hozta , pedig pár utcával arréb van csak ez a gép .http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
Igaz-igaz.
De hátul biztosan pici van.......
Hali!

http://sites.google.com/site/k...

Itt rendeltem. Ezek nem valami gányolt tákolmányok így elsőre.
Ha megkapom, beépítem és szerintem is csak ezután rendelj te is.
Igaz hogy nem a gyári helyére fog bepattanni, de nem lehet nagy
gond bekötni, hiszen ez is 2 pólusú, de a kép alapján nagyobb a
gyárinál, max. valami hosszabbító sarucsatlakozás kell hozzá.
Május 1. ?

Bazz. nekem oda-vissza 620 km.....
Jó lenne előtte is talizni valami olyan helyen, ami mindenkinek
közelebb van.

Szal ki hol is lakik?

Én szamár elöl: Győr-Moson-Sopron dél-keleti csücske.
Szőllő: Dunaújváros
Action , Teve és Marcipán Pest ( )
Vitya: Paks
Hencs: Tatabánya
Taki: Zalaegerszeg ( )
Bocsi a többiektől, most több nem jut eszembe hirtelen...
Balatonpart valahol?
Nem-nem ,ez normál.
Szia Attila .
Ha megjött a relé amit rendeltél akkor tennél róla fel képet,mert nekem is kéne .Csak megvárom a tapasztalataidat .
Május 1? remélem jössz . nem mondom de tudod .
Ja, köszönöm szépen!
De Géza névnap mikor is van?
Hali Pappa!

Ha jól emléxem, a tiéden is icipici indexkezdemény van.
A különbség csak a fényforrásban van. A ledek szerintem elég erős
fényűek. Amúgy meg motoron nem kötelező az index a kresz szerint.
Bár elég hülyén néznénk ki, mikor kanyarodás előtt kitesszük a
kezünket!
Valóban sok a balfasz NEMmotoros az utakon.
Mikor szemből kocsisor jön, jobb kezem a fékkar
közelében, bal kéz a stukkeren.....
Nem bízom én sem senkiben, csak magamban.
ott a pont engem bringával csaptak el 3szor.....abból 2-szer ugyanannak az Audinak a hűtőrácsát kóstoltatták meg velem meg szakítottam már le matiz ajtaját, melynek eredménye, hogy deformálódott a kulccsontom és egy rikácsoló öreg picsa, hogy letépi a parókáját a férje, ha meglátja otthon a kocsit; én meg a földön fetrengek........ sok a vak, köcsög autós, de még több a balfasz, volán mögé nem való emberke
Géza neked+ boldog név napot utólag is .Más:Úgy oda vagytok ezekét a mini indexekért én nem értem.Kipuff legyen hangos-lámpa erős fényű(ha sietek refi folyamatosan)Index pedig erős fényű mert valami vaksi autós kikanyarodik azt halló .Ja és még1 én kereszteződésekben sosem hiszek abban,hogy +adják az elsőbbségemet de SOHA!ha nem így tennék már legalább 10éve nem lennék köztetek.De ez csak az én tapasztalatom,közúton viszont sajnos az előttem lévő autókat csak bolyának nézem,ez nem egészséges .Várom már a közös gurulásokat .Barátom ,Dömpi zx-10 is jön ,addigra +gyógyul .
Jaja, ez jó hozzáállás! Tényleg valami ilyesmit kéne csinálni.
Amúgy te még el sem dőltél vele, Era meg lerakta a kis gixxert már az első gurulgatások között. Tudod, mi hapsik vagyunk...majd kapok a pofámra...
Igen, a szerencsének nagy szerepe van!
Tudod én azt gondoltam,hogy kicsit gyakorolna 1általatok felállított rutin pályán,szlalom-elindulás-vészfékezés stb 1hétvége keretében utána+2napos laza túra keretében+tesz min 500km ert.Szval ha az én páromnak kéne segítenem kb ,én ezt tenném.(jól +beszéljük a Pupu háta mögött mi?majd kapunk )1997 ben Etz után ültem 1.1gixxere és azzal mentem rutin vizsgára is.2évig volt+ a gép 24000km(jártam az országot vele, ipari alpin munkák miatt) és még csak el sem dőltem vele.Szval sztem ész és gyakorlás függő,+1szatyor szerencse persze. üdv és jó hét végét.
Hali!

Lecserélem mind a 4 indexemet ledesre, az elsők már megvannak,
a hátsók megrendelve. Nézegettem elektronikus indexrelét, bazi drága mindehol, így maszek gyártmányt rendeltem egyik hazánkfiától. Egy kapcsolási rajz és alkatrészlista alapján a hozzáértők elkészíthetik saját maguknak, de ennyi pénzért nem álltam neki szarakodni vele. Ha valakit érdekel, 2800 Ft postaköltséggel együtt és a hagyományos izzós indexeket is működteti! Így a komplett indexcsere 7 rugóból megvan ! :) :) :)
Semmi gond. Csak picit féltem egy ilyen vassal. A 250-es GSXR-el is még eléggé bizonytalanul vezetett, ezek az új gépek, meg tudod hogy mennek...
Bocsi Oszi:Nincs igazad ,lehet azt okosan is .
Nana4 Volt a kis 250-es GSXR is a földön. Ezt ha földhöz vágod, egy az, h összetörsz, kettő az, h nem lesz egy darabig felújítva...
Bocsi, h belevau, de elsőnek nem ártana jobban megtanulnia motorozni...