hali mindenkinek köszi az infot mindenkinek
ha nem bírok vele,akkor beugrok hozzád teve007,csak hát most az a gáz hogy a moci a szobába és nehezen tudnám kiszabadítani
de sztem is vmi biztosíték dolog lesz,csak meg kell keresnem
leukoplaszttal van most felragasztva kibírt egy garázs-benzinkút-garázs utat tavasszal majd megszerkesztjük azt a rendszámtáblát, mert csavarozni nem lehet már alátéttel sem.......
azé nem halottátok mert a halláskárosodás a korral,és a motorozással jár .de én elmondom nektek,h tényleg szép a hangja .
Vitya: ragaszd fel a rendszámodat szilikonnal,mert nagyon rezeg és el fogod hagyni . .
Előszőr én sem hallottam de azt szóltam Action13-nak hogy húzza ki a nyelvét a fülemből hát tényleg jó hangja van! (Eksön ezt a nyugdíjas klubbért kaptad )
üdv nemrégen raktam be a xenont a gépbe valószinüleg én is kiütöttem vele a lámpát, most a biztositékok mögül egy kólün biztositéktol huztam elöre a pozitivot és megy, a te esetetben valoszinüleg valami biztositék szálhatott el, de legrosszabb esetben onnan elörehuzod a lámpáig a gyujtás utáni pluszt és menni fog a lámpád, ha gondolod ugorj be hozzám valamelyik este amikor dolgozom, és megnézzük 3-an (action) nagy spiler ágja a dolgokat.
Szia a tiéd is magától kapcsolja fel a lámpát? ,mert akkor az a vezérlő állhatott be ami inditáskor kapcsol. .szervizkönyved van?
küldök ha adsz e-mailt. .Ezt a problémát ki kéne méregetni,ami nem kis munka .sajnos semmi okosat nem tudok mondani mert nem volt ilyen gondom a géppel . .
ha nem bírok vele,akkor beugrok hozzád teve007,csak hát most az a gáz hogy a moci a szobába és nehezen tudnám kiszabadítani
de sztem is vmi biztosíték dolog lesz,csak meg kell keresnem