Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mióta fényképek?
A távolság nem gond?
nem tudtad,tehát szent a béke,de most akkor elmondom,h az ,már frau eksön lett belőle .
Hát nem mer nem is tudtam, hogy házinyúl De világosíts fel...
lehurrogtad,mert akkor is csak a féltékenység beszélt belőled .
házi nyúlra,házi mókusra nem lövünk ,főleg ha Kawasakis ezt még nem tanultad? .
nincs legközelebb ,és fejezd be mielőtt még elkezded mert eljáratom veled a pipitánc ot , . .
Uhh mókuska nem is mondtat, hogy licit van Azt hittem egyedüli jelentkező vagyok, ilyen magamfajta pompás fickó...
A méreteim, az eszem, a szépségem és szerénységem mindenkit magam mögé utasított volna...
Ez a licitelgetés egyébként sem tetszik, most rólad, múltkor meg egy motorról maradtam le...
Na majd legközelebb...
és most a licitálás lezárult Önt elviszi az ördög sípoltatni
Mostanában megsertésedett rám szerintem Nem nagyon válaszolgat Lehet mert lehurrogtam a motorját
De hát nekem ez a szakterületem én mindenkiét leszoktam...
Na majd kiheveri a cizellált leke, addíg is húzom még egy kicsit...
pipi imádkozz hogy eksön ne olvassa mert megizél az biztos
"Izélni" síp meg nagyközönség nélkül szoktam, de a kedvedért még ennyi abberáltság belefér... de nagyon extrém dolgokra már nem vehetsz rá...
no,reklámozd magad,itt a nagy lehetőség oszt majd a nagyközönség kisípol,ha nem vagy elég menő
ÁÁÁ van fent új képed...
Már alig várom a ruha nélkülieket...
Vagy... vagy majd azt személyessen...
Esetleg én nem vagyok jó mókuska?
Elég jól "izélek"
mindjárt hiv.
Ennyit hogy "izé"?
megmondom neki
mondd meg neki,hogy izé
most otthon van, este jön be hozzám összerakunk egy oldtimer motort (JAWA MUSTANG) pont egyidüs velem a járgány felhivjam neked?
nem láttad eksönt,pupu?
jah ez sem jó dög unalom
biztos dolgoznak, vagy motoroznak, nem lehet mindenkinek olyan melója ahhol semmit nem kell csinálni
sííja
mi ujsi?
azta sehol senki mi ez a kihaltság itt kérem szépen
az más akkor nem vagy csak félőrült .
Most elösször úgy ültem fel hogy nem akartam, mivel elaludtam és vonattal 1 órát késtem volna de igy beértem 7.02-re Remélem nem fotóztak le mert a bevezetön elég durván jöttem