Eksön fiam .Nem veszed ezt+apádnak?Mert különben a Bestiát bele kell számoltatnom. http://www.hasznaltauto.hu/haszonjarmu/cat
/cat_caterpillar_428d_ii-3436100
Pontosan 10 éve 900RR en is piros Ferodó volt akko +tanultam a leckét.Na az tényleg 1agyon tuningolt gépnek számított akkortájt.2000márciusban 153le varázsolt a Motorrad fékpadjára.Aszongya akkor a Görög a kolegának(szervíz vezetők) ,te gyere már Bazzeg ez mindjá lefut a padról.Nem 128le volt.Büszke voltam rá.
hidegen-melegen sehogy se fog már lesz egy pár napom kicserélni a dolgokat télen idomokat lebontottam, jövő héten szépen átsikálom, had csillogjon villogjon
Szted kellő üzemi hőfokon voltak a tárcsáid? Én Ferodó Racinget használok jó ideje ,fém fékcső +hullámos tárcsa.Mikor a legyet el ütöm lábait eltöröm de a pocakját már nem érintem. . Hoppá!
Ha megtörtént a betét csere és nem nagyon javul a fékhatás, akkor tárcsacsere lesz.......elég harmatosan fog már sajnos (fém fékcső ide vagy oda). legalább a műszakit megkapta vele
Hy!
Én mindhárom motoromnál Ferodo-t használtam,és egyiknél sem ette a tárcsát!A jelenlegiben is az volt,most is azt tettem bele,és 33500-nál NINCS válla a gyári tárcsáknak!
Jó estét! Kedves vitya636, szomorú tapasztalat, hogy a nem gyári, vagy Lucas fékbetétek, erősebb igénybevétel esetén gyorsan eszi a tárcsát. Az én tárcsáim 2 hónap alatt többet fogytak mint előtte egy év alatt, (gyári tárcsa) , sőt ütnek is már ami eddig nem mutatkozott, mostanra viszont szét rázza az elejét fékezésnél.
Hagytam magam rábeszélni a ferodo-ra. Most már tárcsa is kell.
Halihó!
Örülök, hogy gurulhattam ma is egyet! Ráadásul Action bácsi társaságában mert Tevéhez én magam el nem találtam volna
A képek az én gépemmel nem lettek valami jók de azért kivehetőek a vasak
Naggyon szép lett mindegyik!
IMÁDOM A DÖGÖT!
/cat_caterpillar_428d_ii-3436100
Mi csak figyeltünk erősen, amég a vasak habfürdőztek
Én mindhárom motoromnál Ferodo-t használtam,és egyiknél sem ette a tárcsát!A jelenlegiben is az volt,most is azt tettem bele,és 33500-nál NINCS válla a gyári tárcsáknak!
Hagytam magam rábeszélni a ferodo-ra. Most már tárcsa is kell.
Örülök, hogy gurulhattam ma is egyet! Ráadásul Action bácsi társaságában mert Tevéhez én magam el nem találtam volna
A képek az én gépemmel nem lettek valami jók de azért kivehetőek a vasak
Naggyon szép lett mindegyik!
IMÁDOM A DÖGÖT!