Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Durva, ahogy hallani, hogy karistoljál a térdkoptatókat Nekem szerintem le sem érne ugyanilyen döntögetés a térdem Örülök, ha a lábam leér
vagy 20szor én is láttam már,mert szeretem .majd jövőre csinálunk mi is ilyet . .
Te Eksön b@z+ ilyen zenék?Gyermek koroddal minden rendben történt,volt-e cumid-kiságyad-plüssmackód?Nekem szerényebb zene is ok most +kövezhettek de nekem ez is bejön.http://www.youtube.com/watch?v... ja a Tevének tárcsákat +tartottam.Többi ment a levesbe Így má nincs donor motor a garázsban.
http://www.youtube.com/watch?v...
5 részes.......nem tudok róla leszakadni
Jó,ha jó!
És ez 990.000.-ért?
meg eztetet: metál lika és ezt: de EZZEl csak óvatosan,mert nagyon király. . .
Szép napot a zuraknak . EZT ajánlom a figyelmükbe. . .
700-ért meg főleg!
740000 pézért ez a gép szerintem nagyon baráti ár
Hozzák-viszik!
Azt hittem már elvitték, hasznaltauto.hu-n 1 hétig volt hirdetve, de most ott is megtaláltam újra
Zene soozatunkat folytatjuk,jó reggelt a 12-esek bandájának. Linkin Park 1ik kedvencem!
ez fasza ,nekem ez a filmzene favorit:link
Én még ilyent is szotam néha hallgatni vezetés közben, meg a film további zenéit.
,jóféle mennyit engedsz a feléből?még ,h első gazdás .
Ez de beteeeeeg....
Törzskönyv nélkül nem tudja eladni, max bedni bontóba. Akkor meg jól le kell ápolgatni az összes családtagjával együtt, amíg ki nem köhögi a lét.
azé a motor akié a törzskönyv .
Van igen 2 tanus kölcsönszerződés, a fedezet a motor, ugyhogy elvileg tiszta ügy Csak abban reménykedem, bár a törzskönyv itt van, hogy nem adta el a motort
figyelj,ha hoznád fel akk csak szólj ,mélygarázsban van hely frekventált helyen. a bunyóhoz meg nem kell nyócker,csak sok alkohol,de azé egyedül ne mászkálj a sötétebb részeken éjszaka .mert a kissebségiek mindig csak többen kemények ,azé az laza,h 2 kis buzi nekem is beugatott,csak ugy de rábasztak a retkek,visítva szaladgáltak .ez nem én vagyok,de teccik.
hmmmm nem lenne rossz tavasszal motorral feljárni Pestre, utálom a buszozást köszönöm az ajánlatot
szerencsére nekem kimaradt (még) az életemből a nyócker bunyó...............
hozd el a motort he van hely az enyém mellett . de utálom a nyóckert,szombaton is ott ver(eked)tem.