Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eksön neked zx-10 ?az 1 pocketbike részedre.Ha nagy sebességnél rá simulsz a motorra csókolgathatod a lámpáit . . . . . . . . . . . nem vagy te versenyző az azoknak való 650ér zx6 érdekes lehet+esetleg jó üzlet.ismertem ilyen gépet 2évesen 35000km el,semmi baja nem vólt.pedig kapta az is.
Szia Basi!
kb mikorra jöhet meg az első index?
Üdv:
Domi
jaja csini a 636 és az ára sem olyan vészes, viszont nagyon alaposan át kell nézni ezeket a kismotorokat pikk pakk ki lehet nyirni, nem ugy mint a mienket :)
na találtam 2005ös 636ost hatszá50ért. itt. az áktuális listát nézd meg.
bazz arra keltem,h kell egy 10es . elaludtam kicsit, .
nagyon szeretem a gépemet,de kurvára ki szeretnék próbálni egy 10est valamilyenutonmódon.nekem igazából a kényelem,és a túraképesség nem fontos annyira.viszont a méret miatt lehet ,hogy nem lesz biznyic.
teccik,h a 10es könnyü az viszont nem bejövös ha nem férek el rajta. ......................nemtommég,hmileszz. .
2005
Felébredtél elvetemült barátom, idd meg a kávédat, mert már most félre beszélsz. Nehhogymár elcseréld a 12-est, de azt hittem ezt tegnap felfogtad, ne legyél kenéz zoli, Ő is csinált már pár f@szságot és nézd meg most van egy 42 ezres hitele 4 évig és egy 88as zx10esen ül.maradj meg a seggeden erős jó szép motorod van nem kell neked zx10R felesleges, kényelmetlen. Az igaz hogy sportosabb mint a mienk, de ez egy NAGYON JÓ választás volt.
Papa nem tucc véletlenül 12esre 10es cserét? .
Az már részletkérdés, az viszont biztos hogy még az a 600as is vissza lessz folytva pár évig. mert nekem volt szerencsém kiprobálni egy ZX6 RR-t és hát félelmetes a kis jószág. olyan erős mint az első zx10es. Basszus.
ok +kérdezem , de ez már 600as nem 636os.
üdv szölö erröl az átvállalós 636 rol még beszélünk, kérdezz rá pontosan a paraméterekre bank ügyileg és akkor megdumáljuk
Szia Basi!
Ment a mail
Hali Vitya636!
Holnap már tudom postázni a sárvédődet!
Címedet a, basi2(kukac)citromail.hu-ra küld!
Üdv!
A hátsó indexekkel egy ideig nem foglalkozom, azt akármikor tudok rá szerezni. Csak az alaplapot kell még hozzá beszerezni, hogy fel tudjam dobni hátra ha aktuális.
Igazság szerint Bükkszéken lakok, Siroktól 10 km-re. Bár gondolom neked nem kell magyarázzam. Én is tőle rendeltem, csak kíváncsi lettem volna rá. Azt hittem már rajta van. A sárvédőm ugyancsak Basitól hétfőn megérkezett az asszonyékhoz, hétvégén lehet megpróbálom lefesteni.
Hello egri kolléga!
Kicsi a világ, én is ott születtem és éltem 25 évig, s ma is oda megyek haza (rokonok maradtak :-) ).
Az első indexet itt, a fórumon rendeltem Basi2-től (még nem érkezett meg), a hátsó innen van: www.aquaman.hu

Üdv,
Domi
Kérhetnénk képeket koléga? Nagyon kíváncsi lennék aaa zindexekre.
Hali Domi
Én Agónál vettem most fasza plexit, csütörtökön megyek érte, a felnicsík már felkerült és nagyon brutál lett
Hali!
Nekem is befigyelt egy Puig plexi, illetve cserélem az indexeket is.
Téma volt korábban az alacsony fordulaton leadott, hitvány nyomaték. Amikor a lecserélt dob után hangolta Ágo a Power Commandert, gyakorlatilag lenullázta a 3e fordulatig engedélyezett üzemanyag mennyiségét, mert ömlött a rendszerbe. Érzésre jobb lett, de messze nem hozza a gyári kipus élményt (emelt fordulatnál viszont fényévekkel jobb).
Nem motor, hanem felszerelés: vettem egy Shoei XR1000-t. Münchenben voltam, s a helyi Louis-ban akciózták 250 EUR-ra (itthon 80-90e Ft), de pl a Schuberth R1 is 239 EUR, ami baráti ár.
Üdv,
Domi
Yoshimura RS-3 megrendelve most pedig szigorúan kenyéren, vizem, meg koxon élés
Szerintetek megérné ezt megvenni?

http://www.vatera.hu/mini_spor...
Fhuhuhuhúúúúúú...... Gurultam egy rövidet a meleg örömére. Holnap hosszabb útra is kimerészkedek ha marad a jóidő.
na írhatnál ki nekem ha van kedved oszt majd meghálálom
jah hát ez van hallgatom a zenét
ez underground rap. nincsenek a tvbe sajnos.mert megmondják az igazat. de van annyi ilyen zeném,h egy hét alatt nem hallgatod végig.
de itt az az én kedvencem :-) .