Ni ni 2db fél 12-es az az=12 eras +tisztelsz kéréseddel : én használtam 2005ös 636 ost sztem király gép.Igaz fent kell tartani a fordulatot min 10ezren,hogy a pupuval lépést tarts de főleg szűk kanyarokban pld körforgó csúnyán alázhatsz a paripával.Antihoppingos ami annyit tesz,hogy dúrva vissza váltásoknál sem csúszkál a hátulja plussz radikális fék,strapa bíró gépek amit ajánlok 2005-2006 os évj zx-636 kedvező árban vagy hitel átvállalással már hozzá lehet jutni.Mondjuk volt sógoromnak van 1ilyen mint a jobb oldali gép 2007 es eladó ződ.Sztem lófasz picsát sem kell érte adni csak át venni a hitelt,olyan 30lehet kb havonta.Sokat mondok ha van a gépben 3000-és 5000 között km benne.hát ennyi
Ha tudnád mennyit jártam utána ,nagyon jó gép az ,csak akkor még volt egy 750gicccerem aztán nem számolták belé.Még egy kérdés gyári bukógomba ezekhez nincs,és a tiéden hova lett rögzítve arra már nem emlékszem én is teszek rá az tuti.
ezt megcáfolnám én ültem mögötte és hát nem féltem egy percig sem, pedig azért mentünk szépen.szerintem utassal megfontolt, egyedül meg hmm...