Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon szép darab mennyibe fájna ez nekem a végén?
Meg kérdezős ködjem néked ?Pupupapa nem szól bele?
Na még 1 !aztán Szöllő +aztán 3kép a Japán Popey (mekkoa alkarja van má csávónak ?
köszönöm neked,és meddíg kell fizetni?ja és még1 fontos kérdés mennyi a kicsike kg-ban?
A bal oldali az.
Ni ni 2db fél 12-es az az=12 eras +tisztelsz kéréseddel : én használtam 2005ös 636 ost sztem király gép.Igaz fent kell tartani a fordulatot min 10ezren,hogy a pupuval lépést tarts de főleg szűk kanyarokban pld körforgó csúnyán alázhatsz a paripával.Antihoppingos ami annyit tesz,hogy dúrva vissza váltásoknál sem csúszkál a hátulja plussz radikális fék,strapa bíró gépek amit ajánlok 2005-2006 os évj zx-636 kedvező árban vagy hitel átvállalással már hozzá lehet jutni.Mondjuk volt sógoromnak van 1ilyen mint a jobb oldali gép 2007 es eladó ződ.Sztem lófasz picsát sem kell érte adni csak át venni a hitelt,olyan 30lehet kb havonta.Sokat mondok ha van a gépben 3000-és 5000 között km benne.hát ennyi
ez is jó kép ettől már beindulok
hát igen én meg büszke tulaj leszek,és csak a seggmet láthatjátok
Hát ha zx10 et veszel akkor irigykedni fogok, nekem is kell csak feketében,főleg a200 paci miatt!
már ami maradt a térdedből baby
nyáron már egy ilyennel szeretnék hasítani szöllő adhatnál hozzá pár jótanácsot,érdekelne a véleményed
hali,,
ezt megcáfolnám én ültem mögötte és hát nem féltem egy percig sem, pedig azért mentünk szépen.szerintem utassal megfontolt, egyedül meg hmm...
De teve megldása nekem valahogy mégis szimpatikusabb. Jobban központosítottnak nézem a tiédet.
Én ezt a bukógombát találtam még anno valahol...
nekem igy van megoldva, és ennél jobbat gyárilag se csinálhattak volna, és még a térdemet is támasztja fékezéskor
Ha tudnád mennyit jártam utána ,nagyon jó gép az ,csak akkor még volt egy 750gicccerem aztán nem számolták belé.Még egy kérdés gyári bukógomba ezekhez nincs,és a tiéden hova lett rögzítve arra már nem emlékszem én is teszek rá az tuti.
inkább Ő visz engem .ló étvágyat . .
Bakker, annyit olvasgatok, írogatok, hogy észre sem veszem, hogy kihűlt a vacsorám. Húztam zabálni, majd jövök.
Fhúbazz... na te is viszed mindenhová akkor magaddal.
na.itt van kawaszeki,ő ért is hozzá.nem kell bele póverkomondor