Itt most ezt találtam. Nem szokott rossz lenni. Tavaly még gyerekcipőben járt a dolog. De idén talán már jobb lesz. Nem mintha eddig rossz lett volna. Tesztnek Madaras előtt a leges legjobb helyszín lehet.
Cadilaci! 16-a tuti nem jó, mert meló is lesz meg még Brno GP is!
Jah néztétek milyen arcok jönnek Kunmadárra? 6 másodperces időket mennek és 360 km/h- val rongyolnak 402 méteren! Vazzeee 200 méteren is becsületes idő pl. a 6,3 sec! Ők meg 402-n mennek ennyit! Ááá mi lesz ott!
Mielőtt félreértés esne, itt ülök mellette. Marcika!
Nem történik semmi. Lehet Homi lettem.
De mi csak barátok vagyunk.
Na ki jön 16 án Sármellékre?
Ott leszünk. Meg ha minden jól megy viszem az oldalbordámat is. (Aki nem a Jud)
Kedves László, ha már senki sem reagál a te írásodra akkor én megteszem!Olyan messze vagy Tőlem, GYere visssszaaaaaaaaaaaaaaaaaaa BUliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sármelléken gyorsulás?
Vááááááá
Ott a helyem
Meg kellene nyernem valamit már.
Általában enyém az abszulut idő. Most is az lesz
Jöjjenek a busák!
Ne legyen olyan könnyű.
Marci, Szöllő, Taki, többiek? Nem jöttök?
Én menek. Gyertek gyertek. Bird? NEKED KÖTELEZŐ LENNE. Persze Takinak is. Nem egy nagy verseny de tesztelgetni jóóóóó.
Hol lessz motoros találkozó? én csak a Sármelléki gyorsulási versenyről tudok ja meg a Sárvári motoros talirol,bár szerintem én olyan messze nem megyek el lehet a motor sem készül el addig
Lehet letolom a képem akkor....
itt mindíg van motoros is. Nem szoktunk ezren lenni de van
Milyen verseny az ahol nincs motoros gyorsulás?
Semmirekellő verseny.
Mert mintha azt hallottam volna,hoyg csak ótós....
Itt most ezt találtam. Nem szokott rossz lenni. Tavaly még gyerekcipőben járt a dolog. De idén talán már jobb lesz. Nem mintha eddig rossz lett volna. Tesztnek Madaras előtt a leges legjobb helyszín lehet.
mit tudni erről a sármelléki gyorsulásiról?!
Hoppá ez lemaradt
Tudsz pár + pacit rakni még a gépbe ?
Jah néztétek milyen arcok jönnek Kunmadárra? 6 másodperces időket mennek és 360 km/h- val rongyolnak 402 méteren! Vazzeee 200 méteren is becsületes idő pl. a 6,3 sec! Ők meg 402-n mennek ennyit! Ááá mi lesz ott!
Nem történik semmi. Lehet Homi lettem.
De mi csak barátok vagyunk.
Na ki jön 16 án Sármellékre?
Ott leszünk. Meg ha minden jól megy viszem az oldalbordámat is. (Aki nem a Jud)
Vááááááá
Ott a helyem
Meg kellene nyernem valamit már.
Általában enyém az abszulut idő. Most is az lesz
Jöjjenek a busák!
Ne legyen olyan könnyű.
Marci, Szöllő, Taki, többiek? Nem jöttök?
Én menek. Gyertek gyertek. Bird? NEKED KÖTELEZŐ LENNE. Persze Takinak is. Nem egy nagy verseny de tesztelgetni jóóóóó.
Ja és ha ilyet láttok, ne lepődjetek meg
Aztán beinni ám, de rendesen !
Az ám este ünneplés lesz