Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látom van még KGB
Hey Jud...
Happy Birthday to you
Kapjá egy Kawát vagy ne legyen a nevem Akármi. Vagy ha nem kapsz akkor meg vegyyéééééééééééé egyet. De izibe. Puszillak Latek
Este Marcinak teszünk el a tortából?
Okés! Köszönöm az infót!
Hali vitya!
A gép a barátomé most megint árulja, ő hozta ki a szalonból, első tul, garantáltan sérülés mentes. Én akartam megvenni csak jött a szezon és meggondolta a dolgot, én meg má vettem, addigra. Most meg asszony etította me, hogy túúúúúlgyooooors.
Ért a géphez mindent ő csinált rajta, nekem garanciával adta volna.
Egyébként 2000-es, km-t nemtudok, 310-et kocog.
Alkudozz vele, de ezt nem én mondtam.
Hívd fel, hivatkozz rám. 06-20-982-55-25

Üdv
Hali jimy! Elvoltunk lacházán ott megnézegettem Marci gépét....azt a szép kawát nem tudnám megfizetni legalább olyan értékű extra van rajta mint amennyiért árulom az R6-ost éspedig merre, hol és milyen lenne az a zx 12 képet, linket ahol meglehet vizitelni neten tudsz küldeni? Birdnek pedig gratula a versenyhez! Szöllőtől pedig elnézést, hogy feltartottam az úton..kevés vagyok még ehhez a tempóhoz majd eccer talán
Hali Urak!
Mi van Marcipán gépével elkelt már?
Mert tudok egy 12-est vityának, csak nem akarok keresztbe tenni senkinek
ő ismer és én nem!hmmm ejha, ki őőő?
Szöllő,

jaaaah.. már alig várták, hoyg fogást találjanak rajtam...
De a végelszámolásban 2:1 lett a javamra... arról nem is beszélve, hoyg igy biztos volt egy ZX12-es első hely...
N ismered kb fél éve lakik SZ gothardon egyébként Miki
Köszi szépen előre is Szöllő!
na ki őőőő?
akkor Boldog születésnapot kívánok a legcsinibb 12-es pártolónak . .Holnaptól nem vagyok1hétig jót ne haljak rólatok!
Nem te mondtad kedves Z judit van egy madárka csiripelte
amúgy Köszönöm szépen
ejha! ezt meg mikor mondtam el?
Szió rég beszéltünk holnap lessz a szülinapod BOLDOG SZÜLINAPOT mikor jössz zalába?
Láttatok már gyorsúló NAPSZEMCSIT me mi láttunk
Agó "MESTER"(látod csupa nagy bötű,hoppácska) :Te B@z+akkora Király vagy,hogy a gyorsulás negyed távjánál le esik a napszemcsid és még vissza is fordulsz és fel is veszed azt.Még jó,hogy utána nem igyekeztél az ellenfeled után. . Ha nem látom nem hiszem. . Látod a fapofa sportbíró nem díjazta de én igen .
őőő..izé..khmkhm....
A lassulásomra gondolsz?!
Nem fogsz fázni !Akkor ma ,kis pályás vagy?
menek pályázni az Eu.ringre most
Szöllő Papa és a többiek.
Jöttök Kunmadára? Gyeretek!
Légyszi légyszi. Ha mindenki jön akkor ott leszek én is tuti
Most beszéljük meg mert addig el kell intézni mindent
Szasztok fiúk:Jó volt számomra is a tegnapi nap, Bird örülök,hogy sikeresen szurkoltunk neked jó fej volt a Busás cimbid is(pedig bunkó módon leszóltam a Busát)amiért legközelebb megkövetem és fel állok 1Xmellé a rajt rácsra .Amúgy B@szott meleg volt,de szerencsére látványos volt az egész program .(főleg Agó gyorsulása) . Haza felé a Szalki sóderbánya tóban akkorát csobbantam majd el sültem .1ik hétvégi nap Lacháza-Bugyi( ) környékén csobbanhatnánk 1et,hm?.Marcipán kinézi a helyet .Kinézi?
Kunmadár?
Ott leszek.
Lackó megérkezik. De sajnos ott nem sok az esélyem. Azok a mocskos Hayabusa agyontuning szutyukik. vááááááááááááááááááá
Jah nyertem
Legközelebb Kunmadár és ott bekeményítünk
Jó volt, hogy tudtunk egyet dumcsizni! Köszke a szurkolást! Fotók?