Hey Jud...
Happy Birthday to you
Kapjá egy Kawát vagy ne legyen a nevem Akármi. Vagy ha nem kapsz akkor meg vegyyéééééééééééé egyet. De izibe. Puszillak Latek
Este Marcinak teszünk el a tortából?
Hali vitya!
A gép a barátomé most megint árulja, ő hozta ki a szalonból, első tul, garantáltan sérülés mentes. Én akartam megvenni csak jött a szezon és meggondolta a dolgot, én meg má vettem, addigra. Most meg asszony etította me, hogy túúúúúlgyooooors.
Ért a géphez mindent ő csinált rajta, nekem garanciával adta volna.
Egyébként 2000-es, km-t nemtudok, 310-et kocog.
Alkudozz vele, de ezt nem én mondtam.
Hívd fel, hivatkozz rám. 06-20-982-55-25
Hali jimy! Elvoltunk lacházán ott megnézegettem Marci gépét....azt a szép kawát nem tudnám megfizetni legalább olyan értékű extra van rajta mint amennyiért árulom az R6-ost éspedig merre, hol és milyen lenne az a zx 12 képet, linket ahol meglehet vizitelni neten tudsz küldeni? Birdnek pedig gratula a versenyhez! Szöllőtől pedig elnézést, hogy feltartottam az úton..kevés vagyok még ehhez a tempóhoz majd eccer talán
jaaaah.. már alig várták, hoyg fogást találjanak rajtam...
De a végelszámolásban 2:1 lett a javamra... arról nem is beszélve, hoyg igy biztos volt egy ZX12-es első hely...
Agó "MESTER"(látod csupa nagy bötű,hoppácska) :Te B@z+akkora Király vagy,hogy a gyorsulás negyed távjánál le esik a napszemcsid és még vissza is fordulsz és fel is veszed azt.Még jó,hogy utána nem igyekeztél az ellenfeled után. . Ha nem látom nem hiszem. . Látod a fapofa sportbíró nem díjazta de én igen .
Szöllő Papa és a többiek.
Jöttök Kunmadára? Gyeretek!
Légyszi légyszi. Ha mindenki jön akkor ott leszek én is tuti
Most beszéljük meg mert addig el kell intézni mindent
Szasztok fiúk:Jó volt számomra is a tegnapi nap, Bird örülök,hogy sikeresen szurkoltunk neked jó fej volt a Busás cimbid is(pedig bunkó módon leszóltam a Busát)amiért legközelebb megkövetem és fel állok 1Xmellé a rajt rácsra .Amúgy B@szott meleg volt,de szerencsére látványos volt az egész program .(főleg Agó gyorsulása) . Haza felé a Szalki sóderbánya tóban akkorát csobbantam majd el sültem .1ik hétvégi nap Lacháza-Bugyi( ) környékén csobbanhatnánk 1et,hm?.Marcipán kinézi a helyet .Kinézi?
Happy Birthday to you
Kapjá egy Kawát vagy ne legyen a nevem Akármi. Vagy ha nem kapsz akkor meg vegyyéééééééééééé egyet. De izibe. Puszillak Latek
Este Marcinak teszünk el a tortából?
A gép a barátomé most megint árulja, ő hozta ki a szalonból, első tul, garantáltan sérülés mentes. Én akartam megvenni csak jött a szezon és meggondolta a dolgot, én meg má vettem, addigra. Most meg asszony etította me, hogy túúúúúlgyooooors.
Ért a géphez mindent ő csinált rajta, nekem garanciával adta volna.
Egyébként 2000-es, km-t nemtudok, 310-et kocog.
Alkudozz vele, de ezt nem én mondtam.
Hívd fel, hivatkozz rám. 06-20-982-55-25
Üdv
Mi van Marcipán gépével elkelt már?
Mert tudok egy 12-est vityának, csak nem akarok keresztbe tenni senkinek
jaaaah.. már alig várták, hoyg fogást találjanak rajtam...
De a végelszámolásban 2:1 lett a javamra... arról nem is beszélve, hoyg igy biztos volt egy ZX12-es első hely...
A lassulásomra gondolsz?!
Jöttök Kunmadára? Gyeretek!
Légyszi légyszi. Ha mindenki jön akkor ott leszek én is tuti
Most beszéljük meg mert addig el kell intézni mindent
Ott leszek.
Lackó megérkezik. De sajnos ott nem sok az esélyem. Azok a mocskos Hayabusa agyontuning szutyukik. vááááááááááááááááááá
Legközelebb Kunmadár és ott bekeményítünk
Jó volt, hogy tudtunk egyet dumcsizni! Köszke a szurkolást! Fotók?