Ki jött ma velem szemben a Duna parton a Hunyadi János úton, háromnegyed tízkor zöld kicsiZ-val, zöld kawás keményhátizsákkal fekete cuccban? nagyon jól néz ki a Z az úton.
Ja, csak nem volt ilyen hosszú csavar a házban. Majd kicserélem. A dőlésszöggel meg óvatosan, mert vadásznak a nagyon megdöntött rendszámú motorokra. Még talán egy kicsit lehet dönteni.
Hát olyan mint a 2007-es, akkor elmész a motor mögé, leguggolsz, és a menetirány szerinti bal oldalon, a farokidom alsó részén meg fogod látni a kulcsnyílást. A slusszkulcs való bele.
Ha nem olyan mint a 2007-es akkor sajnos nem tudok segíteni.
Sziasztok!
Tudom még fokozni.
Az akksim vacsi új. Másik akksival bebikáztam, nem tekerte vadállat módjára az önindítót, pedig arra számítottam. A motor beindult. Kicsit vártam majd levettem a bikakábelt. A motor járt. Kis gázt húztam, a motor azonnal leállt. A relé kattog, a műszerfal pislog. Az akksi végig fentvolt, de nincs lemerülve. Valaki megfejthetné rejtélyt!
Ahogy nézem Neked régi Z-re kéne rendszámtartó, Gyapi mostanság nekünk újra készítette, bár volt régi Z-je is, úgyhogy ki tudja...
Ha nem olyan mint a 2007-es akkor sajnos nem tudok segíteni.
a legjobb lenne ha egy elektronikus emberkével kiméretnéd
ha megy a motor és utána megáll akkor nem lehet önindító szerintem ......
Valaki tud segíteni 2005-ös Z750 ülését hogy kell kinyitni?
Tudom még fokozni.
Az akksim vacsi új. Másik akksival bebikáztam, nem tekerte vadállat módjára az önindítót, pedig arra számítottam. A motor beindult. Kicsit vártam majd levettem a bikakábelt. A motor járt. Kis gázt húztam, a motor azonnal leállt. A relé kattog, a műszerfal pislog. Az akksi végig fentvolt, de nincs lemerülve. Valaki megfejthetné rejtélyt!