Hova mész N.o.-ban? A gumi olcsóbb, a szervíz drágább. Cserébe precízek, és percre annyi munkaidőt számolnak, amennyit dolgoznak... Legalábbis ahova én jártam, az elég korrekt társaság volt.
Helló! Jelen! Sajna kényszerszabin voltam. Ismerkedtem kicsit a magyar egészségüggyel... Hááááát, azt hittem ilyen fokú fejetlenséget csak én tudok produkálni...
Robi OK addig még hívlak sajna még nem 100%
Soma koma úgy tudom Csutka jelenleg itthon van
ha szeretnéd mailt, de talán telefonszámot is tudok hozzá
FIGU
Öreg vagyok és 8 előtt nem bírok felkelni, de olyan 10 körül gondoltam. Addigra csak tudjuk, hogy esik e vagy nem. Találkozzunk az M0-n a kútnál. És a nullán végig gurulunk 150-el.
Szép volt! Nekem is megvan mind a kettő, egy tizest kaptam rájuk .
Csutkáról van valami hír? Kellene egy kis infó a német körülményekről (szervízköltsé, gumik, ilyesmi). Úgy néz ki, hogy egy évet boldogítom őket.
Jó estét
Tegnap sikeresen találkoztam TomLamb kollegával
Hát nem volt semmi a sztori
Hétvégén Citadellára jön valaki?Megvárjuk míg elmennek aztán egy kis karikát gurulhatnánk valahová.
A ringen lessz rendezvény,de nem igazán szeretnék felmenni a pályára,mert 50 fős csoportokban lehet motorozni
Megnézted már a bontóban hogy mit kostál egy hátsó ülés?!
Nem tudlak eléri!Mi a pálya?!
Szép napot!
Schnau
Illetve hello Mindenkinek!
Tegnap mi lett a másik sisak vége?
Soma keresett nagyon
de örülök hogy minden ok
dolgozol újra?
FIGU
Soma koma úgy tudom Csutka jelenleg itthon van
ha szeretnéd mailt, de talán telefonszámot is tudok hozzá
FIGU
Köszi, de még van négy.
Te tudsz valamit Csutiról?
Gratula minden vizsgázónak
csak így tovább
FIGU
Mizu Petya hívtalak ma amikor ott voltam , gondolom nem értél rá!
Robi mikor indulsz szombat reggel , nem biztos hogy megyek de hátha.
FIGU
Csutkáról van valami hír? Kellene egy kis infó a német körülményekről (szervízköltsé, gumik, ilyesmi). Úgy néz ki, hogy egy évet boldogítom őket.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Tegnap sikeresen találkoztam TomLamb kollegával
Hát nem volt semmi a sztori
Hétvégén Citadellára jön valaki?Megvárjuk míg elmennek aztán egy kis karikát gurulhatnánk valahová.
A ringen lessz rendezvény,de nem igazán szeretnék felmenni a pályára,mert 50 fős csoportokban lehet motorozni