Ögyébként kezd hiányzani a motrozás. De ha újra rülök akkor én is szuperlotyó párti leszek. Végre. Mondjuk azzal magamtól fogok esni-kelni mert béna vagyok mint a faék...
itt vagyok még mindig Párizsban
az új munkahelyem kiküldött betanulni 3 hétre elég menő környék, de valami bámulatosan sok motoros van itt kawasakit is láttam egy csomót, de ma reggel pont szembejött ez a darab. hazafelé meg itt parkolt a sarkon. gondoltam, megmutatom nektek
Azt tudom hogy K&N szűrőt elég lett volna tisztítani!
Csak nem tudtam hogy az van benne!Miután ki lett cserélve tájékoztattak róla!De nem érzek semmi különbséget!
A gyertyát én is akartam cserélni de arra kellett volna várnom még!
Így hát majd 30e km-nél!
nemrég csináltattam én is vétel után nagyszervízt mivel 25e km volt a gépben szoval :
A gyertyát 25e km után ha már ugyis szét van szedve akkor illik cserélni ! ha kétpólusú gyertya volt benne -- akkor az még a gyári . Nem muszály ugyanolyan 2polusút rakni bele mert az nagyon drága. én hagyományos egypousút raktam bele a szervízben ezt ajánlották NGK -t persze .
Olajat érdemes vinni ...szervizek azon húzzák le az embert . majdnem dupla áron adják. egy olajboltban fele áron megvenni
Még tervezés alatt..Múltkor beszoptuk a barcsi utat hááát, erős behatás volt a jó szomszédi betonhoz képest...
Ami a fejemben van az Pécs-Drávaszabolcs-Nasice-Pozega-Pakrac-Daruvar-Slatin
a- Donji Mihojlac- Pécs köröcske 319 km alsó hangon, de többen ajánlották a Papuk hegységet, ezért megnézném
Szép napot Mindenkinek!
Tegnap volt a moci 24 000km-s szervízen!
A gyertyákat nem cseréltettem ki,azt majd legközelebb!
A légszűrőt viszont kicseréltettem!
Vettem bele új Hiflo szűrőt!Mint utólag kiderült egy K&N szűrő volt a mociban!
Bituman merre mentek a szomszédokhoz?
Ha jól láttam a kicsi szervízkönyve 24 000-re írta a gyertyák meg folyadékok cseréjét. Elviszem szervizbe játszódjanak vele ők szépen, persze a gyertyákat én viszem
Ögyébként kezd hiányzani a motrozás. De ha újra rülök akkor én is szuperlotyó párti leszek. Végre. Mondjuk azzal magamtól fogok esni-kelni mert béna vagyok mint a faék...