Nem kell mindent megcsináltatni, kérhetsz csak olajcserét, aztan kész. Fékfolyadékot cserélni? Én nem is használtam... A szervízkönyvben amúgy benne van, mit kéne csinálni elméletileg, de ez persze a használattól is függ.
Szerintem is csak olajcsere,de fékfolyadékot,hűtővizet,gyertyát,stb...mondott a srác a telefonba
Szerintem megveszem az olajat és a szűrőket azt kicserélem én
Ööööö, hol volt a 12e szervíz? Ha német, akkor igen, ha BigBang, akkor nem. A német mindig precízen megcsinált minden előírtat. Nézd meg a szervízkönyvet! A számlának is benne kell lennie!
Szia Gaga! Nekem ABS-es volt (most Panyo tud a további tapasztalatokról informálni..), de nem voltam tőle elájulva, pl. az Alpokban lefele a szerpentinen rettentő idegesítő volt, folyton bekapcsolt a legjobb kanyaroknál... Más esetre nem emlékszem, hogy mondjuk az életemet mentette volna meg, de aztán lehet, hogy volt ilyen, csak mivel itt vagyok, ezért nem tudok róla... Vagy mi... Mondjuk én köztudottan nem tudok fékezni... Szóval ez lehet, hogy nem mérvadó...
esöben bátrabban merek fékezni,vagy ha poros ,zúzalékos az út picit nagyobb a tartalék mert fölengedi a nyomást.Kipróbáltam direkt rossz úton satufékkel és csak jót tudok mondani végig kontrollálható a kormányzás.Persze ez kanyarban,ledöntve mitsem ér ha netán már oldalirányu a csúszás.
Ha nem küldte volna még át senki a service manual-t akkor dobj egy mail és átküldöm...
Szerintem megveszem az olajat és a szűrőket azt kicserélem én
Tényleg a számlákat megnézem,csak valahová elkevertem
Most jönne a 18000 de a BigBang mindent ki akar cserélni
A Kicsi Z-be volt cserélve gyertya?(12000 nél?)
köszönöm szépen
:)
Megkaptam a mailt!
Egy pár perc és intézkedek!Nekem egy oldalon rajt van elvileg!
Ha van msn címed mert akkor elküldöm ott!
Nekem a service manual Dry Weight 203kg (M) 207kg
Nekem az abs már segített
írtam neked emailt
megköszönném ha lefényképeznéd a nekem való 4-5 oldalt köszi
A réginek elvileg 218kg a menet kész tömege!
Az újqbb nehezebb lenne?
Személyes tapasztalatom nincs és sajna nem is hallottam!
Z-kről alapjában személy szerint rosszat még nem hallottam!