A probléma csak a távolsággal van.
Biztosan talál 300km-nél közelebb is korrekt fényezőt...
Ott van pl. Basi, most jutott az eszembe, ő azon a környéken lakik.
Béci barátom olyan 7 forintra mondja, ennyiért vállalná el a hasidomot persze festék nélkül... az + 2-3ezer Ft.
Lassan ott tart a dolog, hogy nem is olyan rossz a Csaba által ajánlott 12 pénzes ár.
Úgy néz ki befinanszírozok én is egy hasidomra. Szükségem lenne vkire aki le tudja nekem fújni feketére. Tudtok segíteni? Székesfehérvár és környéke lenne az igazi..
Nagyon szépen köszönöm. Csak arra lennék kíváncsi, hogy érdemes-e foglalkozni vele. Mert képen szép meg jó meg minden, de azért a valóságban lehet, hogy nem olyan pöpec. Egyszer már befürödtem így, hogy telefonban szalonállapot volt még a motor, amikor megnéztem, akkor meg majdnem elsírtam magam.
Szia!
Meg tudom neked nézni valamelyik nap. Azzal a feltétellel, hogy mivel a Te bringád lesz Neked kell dönteni, a véleményezésre garanciát nem vállalok...
Sziasztok!
Egy óriási szívességet szeretnék kérni a budapesti fórumozóktól. Esetleg ha valakinek lenne szabad fél órája, amivel nem tud mit kezdeni, akkor szemügyre vehetne egy Z750-et Bp-n. Nem szeretnék 220km-t menni oda + ugyanennyit vissza potyára, ha esetleg nem megfelelő a gép esztétikailag vagy műszakilag. Ő lenne az: http://www.hasznaltauto.hu/2830703_kawasaki_z750_2007
E
lőre is köszönöm
Sziasztok! innen vagyok a szomszédból (zzr). megtudnátok mondani, hogy 2004-től kezdve melyik évjáratnál volt futóműfrissítés? vagy az is jó, hogy melyik évjáratnak már nem olyan amerikais a rugózása
Mennyibe is kerül egy bagster ülés 2007-es Z1000-re? Hol olcsóbb?
Ebay?, Külföldről?, Hazai forgalmazótól?, Gyári ülés átalakítás maszek módra?