Nagykanizsa felé még nem mentem tengerre!
Szerintem erre felé nem rossz az út!Van egy pár km-s dombos rész nem sokkal a határ után!
De ha erre jöttök akkor szólj mindenképp!
Persze. Külsérelmi nyom nem lett rajtam. Csak belső zúzódások, húzódások. Mindenem működik. Caferacer... elöbb meg akarom nézetni mennyire sérült. Meg ugye ott a hitel is...
Kicsike... Kárfelmérés még nem volt. Csucsu majd kellene kontakt a szerelőhöz aki összerakta a motorod. Robis: a Váci úton a nyanya meg akart fordulni. 2x 3 sáv, záróvonal. Ful keresztbe fordult elém. Kb 80-nal mentem. Helyszínelők is ennyit saccoltak később. Ezt dobta a gép.
Másik szemszögből. Itt látszik, hogy az autó szembefordult a menetiránnyal, és félig a szembejövő oldalon áll. Ehhez képest a nő azt mondta, hogy a szervizútról akart besorolni a szélső sávba. Faszt. A féknyomom (mind az 5 méter) a belső sávban van az út széle felöli felezővonaltól kb 20 centire...
Megvagyok. Egy fokkal jobb. Annyira nem vész. Tej? Hol él maga? Brómos tea. Reggelire hoztak egy fél szelet full szüz kenyeret, meg egy kis margarint. Kés persze nuku. Még szerencse, hogy a család hoz be ami kell.
Szerintem erre felé nem rossz az út!Van egy pár km-s dombos rész nem sokkal a határ után!
De ha erre jöttök akkor szólj mindenképp!