Jó estét
ideje lesz hasidomot szereznem a motoromra (Z750, 2004). ha valaki tud, akár konzol nélkül is, eladó hasidomot, az legyen kedves szólni színe nem számít, valszeg csak a verseny idejére fog felkerülni a motorra , mert nekem nem nagyon tesszik
előre is köszönöm a segítséget
Szevasz,
Szintén örültem, bár mivel 'papírkutyák' voltunk egy kis eső miatt , így nem tartott sokáig az öröm.
Bár jön a jó idő így remlhetőleg ez egy kicsit sűrűbbé válik a személyes találkozás.
Szia Jenli, az egy Bagster tankbor, jo dolog, itthon a Corsaro forgalmazza. Lehet ra tanktaskat venni, es nem lesz karcos a fenyezes. Csak ajanlani tudom. Bar az ara eleg huzos.
Sziasztok! Hátha valakit érdekel. Eladó Valter Moto rendszámtartó konzol Z750/Z1000 07-09 és a hozzá való Valter Moto rendszámvilágítás. Csak a kettő együtt eladó. 10000 Ft.
ideje lesz hasidomot szereznem a motoromra (Z750, 2004). ha valaki tud, akár konzol nélkül is, eladó hasidomot, az legyen kedves szólni színe nem számít, valszeg csak a verseny idejére fog felkerülni a motorra , mert nekem nem nagyon tesszik
előre is köszönöm a segítséget