40.000-ért vihető ! újszerű állapot, a vezető részén fekete színű műbőrre lett cserélve a zöld. már csak 2 vékony zöld csík maradt benne!
Sikítson ha vkinek kell!
Sziasztok! Tudok még érdekesebbet is mondani. Tele tankkal nem rángat a gépem, viszont, ha félig van akkor már igen. Amúgy 2004-es. A gyertyacsere meg már ráfér. Kösz a tanácsot!
Milyen lánc van fenn a ti gépeiteken ? mit ajánlotok ? nekem valami elég gagyinak tűnő cucc van fenn amit le is cserélek mert arra gynakszom h onnan jön a zakatoló hang .
Ha viszont láncot cserélek akkkor cseréljek lánckerekeket is ? ?
vettem ma olajat a kis Z- m be . Castrol Power1 olajat . ez 10W-50 es . talán az egyik legjobb ... azért ez mellet döntöttem mert ez volt legjobb árba 11e ért vettem 4 litert :)
Szép nagyon ez a zöld fekete Z . Még egy zöld felnícsík kell rá akkor nagyon tuti lesz . Én pár napja raktam fel a felnicsíkokat enyémre és nagyon feldobja a motort, kiemeli a vonalakat .
mikorra jön meg ?
Amikor ilyet hajtottam csak jelzés nélkülit találtam. Amerikai autózok egy ideje, folyton ezen szarakodnak a rendőrök, ezért vetettem el. Mondjuk én a gyárit első nap rúgtam le róla és minit tettem fel. Azé köszi.
Ha valakit érdekel Bagster ülés !
40.000-ért vihető ! újszerű állapot, a vezető részén fekete színű műbőrre lett cserélve a zöld. már csak 2 vékony zöld csík maradt benne!
Sikítson ha vkinek kell!
Sziasztok!