Helo mindenki.Csak azért irok mert most vettem légszürőt 5500ft a papir,PinkMotors-nál itt volt.A sport 10000 párszáz a www.robogoház.hu-n a papir meg 4500ft ha van náluk?!Üdv.
Jaja!Az igaz!
Erő az van benne bőven!
Azért nem is akarok teljesítmény növelés céljából sportszűrőt venni!
De szerintem maradok a gyárinál!15a szürő+4a tisztitó!Az már 19k!
Értem!Köszi az infókat!
Beszéltem múltkor a kawásokkal!Ők mondták hogy a gyári szűrő 11 a sport pedig 15ropi!Azért gondolkodtam hogy vegyek-e inkább sportot!
Hát nehezen vehetek észre változást mert így vettem Olcsóbb a tisztító készlet mint egy új gyári vagy utángyártott szűrő...
Teljesítményben nem hinném hogy bármit befolyásol mert gyári a kipöfögő rendszer, ha sport lenne talán, de nem ez volt a cél csak a puszta praktikum....
Nincs mit, a címet kissé eltoltam mert az & helyére kukac kell, de remélem kitaláltad....Ma sikerült a legdurvább olasz eszpresszót bedobni reggel és kicsit felpörgetett
Fenét! Írj egy e-mailt a "nevem&nevem.hu"-ra valami postacímmel oszt feladom A légszűrőhöz adták, én viszont nem vagyok a matricák híve, úgyhogy grátisz átpasszolom
Te mit csináltál azzal a szegény motorral?
A futómű, mondjuk dicséretes, de ahogy Figu mondta ez tényleg a klasszik Benettont idézi...