Ennyire az elején elég botorság lenne elbukni a garanciát. Szerviz, ez nem is kérdés. Ráadásul ilyenkor nem csak az olajat cserélik. Én az, azóta elköltözött, Üllői úti Kawasaki szervizbe vittem, nem oda ahol vettem. A srác roppant lelkiismeretesen átnézett, megcsinált mindent, ellátott pár jótanáccsal, a drágábbik olajat választottam, levegőszűrőt is cseréltünk és 24.000 Ft-ot fizettem cakk-pakk. Kaptam egy kólát, és nem lett koszos a kezem. Ja és bepecsételtek a szervizfüzetbe.
Amin spórolnál az nem túl sok, mert olajat, szűrőt így is kell venni, a munkadíjuk pedig nem volt horror.
Szerviz.A garancia sokat ér hidd el .Jártam úgy autómmal 2évesen 31e.km-nél,kettö héttel a 30ezres szerviz után hogy nem indult be.Ezt az autót úgy hirdetik:-olyan nincs hogy egy Co....a nem indul-.Hát ez baxt bindulni. 350!e.ft.-os motorvezérlö elektronika csere lett belőle.garis volt!
Egyébként az olajcsere csak 12e-ként kötelező. De be kell vinni szervizbe átnézetni, különben ugrik a gari. Még nagyon a gari elején vagy, én a helyedben bevinném. Az olajcsere sem árt, ennyit talán megérdemel a motorod. 20e Ft-nál nem kéne hogy több legyen egy 6000-es szerviz olajcserével, de ezt a többiek jobban tudják.
A motoromba lassan belemegy a 6000. km. Tavasszal kéne vinnem szervízbe olaj/szűrő cserére. De nem tudom bevigyem-e, mert simán itthon megcsinálnám... Csakhogy garanciális ezért bekéne vinnem!
Gondolom lenyúlnak vagy 30 ezerrel
Mivel most van 25e km a gépemben és nemtudom hogy az előző gazdája hogy bánt vele ugy döntöttem jobb lesz ha cserélek pár dolgot rajta ... : légszűrő, olajszűrő, olaj meg szelephézag állítás ... egyenlőre ezekre gondoltam . ezt mennyiből lehet kihozni . gondolom olaj az 10e , olvastam h légszűrő az kb 8-10 , olajszűrő az mennyi ?
ISTEN ÉLTESSE A NŐCIKET!
Virág helyett dallal kedveskedek!
LÁ-LÁ-LI-LÁ LI-LÉ LÁ-LÁ-LO LÁ-LI-LI-LÁ-LÁ!
Ugyi milyen megasrác vok!