Sajnos a mai találka nem jött össze, mert baromi sok teendőm volt a ház körül. De a moci beindítottam. Mennyei érzés volt végre megint hallani a hangját.
Persze hogy érdekelne, csak a Húsvét, nálunk szigorú ünnep és ráadásul most már van kivel locsolkodni mennem (a fiam), ezért ez a két nap családi körben telik. Pedig tényleg nagyon mennék.
ne is mondd mennék most én is kifelé a világból , csak éppen nem tudok/lehet és ááááááááááá, már hajt a vérem érzem, hogy hangyásodok
szegény Tehén ... mit fog kapni az első utak alkalmával
még az is lehet, hogy ha valamelyik kedves fiú odaadja az ő motorját, kipróbálom ezt a kisebb lánckerék dolgot az én súlyommal valszeg kicsit más lesz a hatás ...
na akkor rakenról.. csak óvatosan igen váron én is Z hívását beszéltünk róla meg fertőzött rendesen oly annyira,hogy már gyűjtöm a lóvét a pit-re megkérdeznéd az ottani kollégákat,hogy honnan érdemes jó pit-et venni ők atért csak jobban benne vannak ebbe a műfajba(még) ja és már meg van az Erdélyi túrára is a píz . szóval már csak menni kéne
Műanyagoscsaba féle hátsó sárvédő, hasidom. Felnicsík, plexi, szín, típus, évjárat. A legszebb motor a világon.
kicsi és nagy motorfedél jobbos
sérült/törött/ép is jó lenne :)
azzal nem is merek menni
Knapet vagy FIGU motorját szeretném kipróbálni
szegény Tehén ... mit fog kapni az első utak alkalmával
még az is lehet, hogy ha valamelyik kedves fiú odaadja az ő motorját, kipróbálom ezt a kisebb lánckerék dolgot az én súlyommal valszeg kicsit más lesz a hatás ...
viszont az előrejelzés bíztató , már felpörögtem
te mész ma valahova? Z koma megfertőzött rendesen