Például:el nézhetnénk ide http://www.demjenszallas.hu/te... van éjszakai fürdőzési lehetőség Miskolc tapolca bobozás http://www.youtube.com/watch?v... . . Nagyvisnyó fele remek az út és tudok ott egy tisztást a hegyek között ahol lehetne egy full nomád fórumos bulit csinálni meglesnénk pl ezt a helyet is
Igen az biztos,hogy korán van csak azért dobtam fel így 6 héttel előtte,hogy letisztuljon ki jön ki nem stb megyünk a faterhez valami családi ereszd el a hajamra
Sajnos teljesen mindegy, hogy jól van e beállítva, jelenleg a jogszabály úgy szól, hogy csak az olyan járművön lehet xenon lámpa, amely rendelkezik gyári automatikus lámpa szintszabályozóval (terhelésfüggő). Egyszerűbb és olsóbb ha veszel nagyobb fénynyereségű halogén izzóra. FIGU-t kérdezd, ő kicserélte és nagyon elégedett vele. Talán 500 Forint volt darabja. Nem hiszem, hogy jó ötlet a rendőr figyelmét felhívni egy 14 ezer Forintos cuccal, aki majd megbüntet és még lehet, hogy elzavar a mozaikba is, vagy leveszi a rendszámot.
Az tényleg kurva gáz, hogy ha valaki úgy állítja be, hogy a csillagokat kémleli vele. Viszont, ha valaki az éjszakai közlekedés bizonságán akar ezáltal javítani és hajlandó normálisan belőni/belövetni, akkor szerintem nem lenne szabad betiltatni.
A Z-n szerintem is gázos a tompított.
Hát szerintem viszont jogos. A falra mászom az utólag beépített xenontól. Kiégeti a szembejövő szemét. Nem véletlenül tiltják be. Csak gyárilag automatikus szintszabályozós xenon lehet. A rendőrök azt mondják, hogy fokozottan fogják ellenőrízni. Sok sikert hozzá.
az király! na mind1!de nem mondok le róla!szerintem nagyon gyengusz a gyári tompi!amugy ,még csak olyant akarok ami nem feltünő,nem vakit,stb...!a lényeg hogy a mostaninál jobb legyen!
Hali! Isten hozott.
Viszont. Szerintem xenon szettet nem fogsz tudni venni, hivatalosan, ugyanis január 1-től sem árulni, sem használni nem lehet. Sem autóban, sem motorban.
Jah lehetett egy pillanatra, mer' ezt a Gyikot itt tudtam elcsípni
Látom elvagytok itt a kis dógaitokkal, de ha jársz a fatornyos hazánkban ,recsegj és elviszünk alkeszkodni a gyík + én
Hol lenne a találka és az úticél?