kedves Sporttársak
néztem én ezt az időjárás-előrejelzést... és arra a következtetésre jutottam, hogy szervezhetnénk - már ha nem csak én vagyok ilyen elvetemült és perverz - egy hóemberépítést mondjuk hétvégén a budai hegyekbe vagy akár a Mátrába. vagy mittomén
olyan szép idő van és tudom, hogy nem lehet motorozni és már mindenki menne, de egy kis mozgás, hógolyózás feszültséglevezetésnek remek lenne
NOS?
anyutól hazafelé tegnap este SOKKAL viccesebb volt az út most reggelre mindenki betojt és mínusz 2vel közlekedik kivéve a kamionsofőrt, aki nem sokat szarozott, 80 körül mehetett a Rákóczi úton Csepelről kifelé kissé aggódtam a körforgalomnál, de nagyon jól sikerült az is
és ha belefogynál
Van egy ilyenem, ha esetleg gerjed valaki az ilyesmire. Be kell látnom, hogy nem jó a méret...
http://www.teszvesz.hu/item559...
néztem én ezt az időjárás-előrejelzést... és arra a következtetésre jutottam, hogy szervezhetnénk - már ha nem csak én vagyok ilyen elvetemült és perverz - egy hóemberépítést mondjuk hétvégén a budai hegyekbe vagy akár a Mátrába. vagy mittomén
olyan szép idő van és tudom, hogy nem lehet motorozni és már mindenki menne, de egy kis mozgás, hógolyózás feszültséglevezetésnek remek lenne
NOS?
mi a helyzet a Tokajival
nem is borítottál ki
tilleg kell az a pohár bor