Üdvözlet minden Z fórumozónak. Az ősszel cseréltem lánckereket, előre 1 foggal kevesebbet, hátulra 1 foggal többet. A gyári lánc így maradhatott. Sokkal dinamikusabb lett a motor. A fordulatszám kb 150- el nőtt ugyan azon sebességnél. Igy jobban ki lehet forgatni a 6-t. Végre is többet megy, még ha leszámítom az óra csalását is. A 2 foggal nagyobb lett volna az igazi, de nem mertem kicserélni, mert féltem, hogy nem lesz elég a lánc, de elég lett volna.
Ha véletlen kell vkinek van egy fölös hátsó gumim.
190/55 dunlop d209 gp. Tartaléknak vettem csak, sajna ugy állok anyagilag, hogy ami nem feltétlen kell azt eladom. Széle le van pályázva, közepe elég jó. 5000ért elvihető.
Téli tároláson van, és ott van szerelő műhely is. Szerencsére nem bigicseke stílusban dolgozik a szerelő, abszolút jó szakember. Szerzek gumit ( bár nekem többen azt mondták, hogy felesleges a 190-es gumi... ), megveszem a lánckereket és be- illetve rászerelik nekem, már úgy hozom ki a tárolásból. Kényelmes vagyok. Gumicsere nélkül amúgy sem mehet a motor egy métert sem...
Ha véletlen kell vkinek van egy fölös hátsó gumim.
190/55 dunlop d209 gp. Tartaléknak vettem csak, sajna ugy állok anyagilag, hogy ami nem feltétlen kell azt eladom. Széle le van pályázva, közepe elég jó. 5000ért elvihető.
gun@citromail.hu hátha itt
seducertt@hotmail.com
de jövő 7en már fix