Ilyeneket ismerek régebbről... Anno tréningeztem az értékesítőket a matávnál... voltak a hivatalos álláspontok és a nem hivatalos kiadványok... A pénz visszafizetéstől kezdve az enyhe fenyegetésig minden amit el tudsz képzelni, és minden amit nem...
állítólag van benne, mármint a sörben, sok sok vitamin ezért is szeressem ennyire
a túró tortában pedig csak kevés banán van. meg vörös áfonya. meg kandírozott narancshéj remélem nem köpik ki holnap a kollégáim, mert akkor nem leszek túl boldog ma lejárt a próbaidőm és munkaidő végéig nem kaptam kézhez a felmondást, úgyhogy maradok
te ... én ezekről lassan már szinte bármit képes vagyok elhinni
feltettem a kérdést, hogy eddig hányan váltottak ténylegesen licenszet. vagy legalább adták be a papírt... de egyetlen válasz sem érkezett
így aztán egyre kevésbé értem azt az égtelen kiabálást, amit a szaros raktszámok miatt csaptak
"az eszköz pedig szabadon választott"
ehhez csak annyit, hogy drága főnökömnek is teljesen mindegy, hogyan, milyen eszközökkel győzöm meg az ügyfelet, hogy tőlünk vásároljon ami a kapitalizmusban teljesen rendjén is van. én inkább azzal nem értek egyet, hogy amikor majd bajban lesznek, akkor az én meg a te adódból segítik ki őket
és ez egyáltalán nem helyes hozzáállás
A bankok hasítanak ne izgulj... még. Aztán majd ha tele lesznek bebukott lakás és autó/motor hitelekkel akkor lesz a nagy hátraarc...
Van ismerősöm aki bankban dolgozik. Ugyanúgy volt karácsonyi prémium, 13 és 14-dik havi fizu, és most cserélték újra a céges autóját. Mesélte, hogy úgy működnek, hogy a nyereség van kitűzve, az eszköz pedig szabadon választott...
De azért szerintem érted miről van itt nagybaszó!
Erre mondták egyik riportműsorban, hogy az a felháborító az egészben, hogy azok kapják a segítséget akik okozói és nem elszenvedői a válságnak...
javasolnám a "válasz erre" lehetőség használatát úgy sokkal könnyebben megértenénk, kinek próbálsz üzenni.
a túró tortában pedig csak kevés banán van. meg vörös áfonya. meg kandírozott narancshéj remélem nem köpik ki holnap a kollégáim, mert akkor nem leszek túl boldog ma lejárt a próbaidőm és munkaidő végéig nem kaptam kézhez a felmondást, úgyhogy maradok
feltettem a kérdést, hogy eddig hányan váltottak ténylegesen licenszet. vagy legalább adták be a papírt... de egyetlen válasz sem érkezett
így aztán egyre kevésbé értem azt az égtelen kiabálást, amit a szaros raktszámok miatt csaptak
ehhez csak annyit, hogy drága főnökömnek is teljesen mindegy, hogyan, milyen eszközökkel győzöm meg az ügyfelet, hogy tőlünk vásároljon ami a kapitalizmusban teljesen rendjén is van. én inkább azzal nem értek egyet, hogy amikor majd bajban lesznek, akkor az én meg a te adódból segítik ki őket
és ez egyáltalán nem helyes hozzáállás
Van ismerősöm aki bankban dolgozik. Ugyanúgy volt karácsonyi prémium, 13 és 14-dik havi fizu, és most cserélték újra a céges autóját. Mesélte, hogy úgy működnek, hogy a nyereség van kitűzve, az eszköz pedig szabadon választott...
21685 csekket kaptál?
Én csak 4-et szoktam 1 hónapban
Egy nagy nyaloka ez a "válság"!
16evettem fel a hitelt, most 21685csekket kaptam
az otp meg rekordbevetelt konyvelt