A fotogaleriaim kozt van az egyik turankrol valo osszeallitas, es ott van a DVD boritto is(9motoros, 6csomag......na ki jon ra a csomag szo ertelmere )
Kerdes!
Valakinek vane, szokotte kamerazni?
Mert ha valaki megorokitti, akkor en majd osszevagatom, szerhesztetek boritot, es lessz egy Zes tura dvd-nk emlekbe.....
Gyozd meg a tobbieket ......... legyel leany a gaton, ize a forumon.
Biztosan engedelmeskednek Neked, met hat akarhonnan nezzuk te vagy a forum Borsoja
ooooovastam a mai tervet
Jó lenne, ha minél többen mennénk Erdélybe! Z se teljesen normális , hálistennek itt sem az a többség , abból csak valami nagyon jó túra kerekedhet ki
bár az az érzésem, hogy kiszáradni nem fogunk
Akkor megyünk szurkolni majd írd meg a pontos időpontot azzal nem lesz gond mármint a bátorsággal . jó fej az bizti említettem neki az erdélyi túrát lehet csatlakozik igen volt a gyengébb nemről is szó.... megyünk z-vel a tankira pit-bike-ozni
Igen csütörtökön eldöntöttem végleg, hogy indulok. lesz 4 futam a Hungaroringen, de április végéig még van időm összeszedni a bátorságomat
Z koma nagyon jóóó fejnek tűnik, biztos jól szórakoztatok kidumáltátok a csajokat, igaz? óvatosan a mai gurulással, nem akarok kórházi látogatóba menni
süt bizony ezerrel lehet,hogy ki is gurulok egy kicsit látom készülsz valami hölgy racingra hajrá.... hol szokott lenni tegnap találkoztam a jó Zrider komával és dumáltunk 1 jót na meg gurultunk
Huh
En kb.itt foglak varni a "bazisnal"
Efektiv 2 utszakasz van amin johettek, az egyik fent Nagyvaradnal, a masik meg Aradnal.
Dehat ezt meg megbeszeljuk...
(en 450km-re lakok a hatartol, uh nemtom lessze keret ra, hogy eletek menjek(elegge sok szevezesem lessz az idenre))
Felraktuk. Huhh de jó... aztén egy nyári délutánon lánctisztítás és olajozás után, a motor mellett térdelve gondoltam kiszedem a hangtompítót. És lámcsak, úgy maradt... véletlenül...
Ma kipróbáltam a motoromon egy lánckerék áttétel variációt és nincs szívem vissza cserélni mert olyat meg a gép,hogy csalódás lenne vissza tenni az eredetit!De viszont nagyon sokat téved az óra!
egész biztosan hozza is magával, mert ő nagyon szereti megörökíteni ezeket az utakat
Valakinek vane, szokotte kamerazni?
Mert ha valaki megorokitti, akkor en majd osszevagatom, szerhesztetek boritot, es lessz egy Zes tura dvd-nk emlekbe.....
Biztosan engedelmeskednek Neked, met hat akarhonnan nezzuk te vagy a forum Borsoja
nem lehetne, hogy most azonnal menjünk? vagy ne csak 5 napra, hanem egy egész hétre éééééén nagyoooon szeretnék ott maradni kicsit
Hogy Neked hol jar az eszed
http://www.erdelyiszallashely....
Jó lenne, ha minél többen mennénk Erdélybe! Z se teljesen normális , hálistennek itt sem az a többség , abból csak valami nagyon jó túra kerekedhet ki
bár az az érzésem, hogy kiszáradni nem fogunk
akkor Nagyváradnál megyünk, hogy a Debreceniekhez közelebb legyünk. Hol van a bázis? Hová megyünk?
Z koma nagyon jóóó fejnek tűnik, biztos jól szórakoztatok kidumáltátok a csajokat, igaz? óvatosan a mai gurulással, nem akarok kórházi látogatóba menni
Amúgy meg Cija
En kb.itt foglak varni a "bazisnal"
Efektiv 2 utszakasz van amin johettek, az egyik fent Nagyvaradnal, a masik meg Aradnal.
Dehat ezt meg megbeszeljuk...
(en 450km-re lakok a hatartol, uh nemtom lessze keret ra, hogy eletek menjek(elegge sok szevezesem lessz az idenre))
Felraktuk. Huhh de jó... aztén egy nyári délutánon lánctisztítás és olajozás után, a motor mellett térdelve gondoltam kiszedem a hangtompítót. És lámcsak, úgy maradt... véletlenül...