őszintén szólva és nagyon szeretek motorozni, de nem szeretném, ha az lenne ennek az 5 napnak a vége, hogy csak loholunk és igazán semmit nem látunk ha egy-két hétre mennénk, akkor ezek a nagyobb utak is beleférnének, de Bélának igaza van. a nagy rohanásnak csak baleset lesz a vége, azt meg senki nem akarja. én szeretnék kicsit kikapcsolódni, körülnézni, esténként sokáig beszélgetni
A vaskapu, meg Herkulesfurdo az meger egy kulon turat!
Szamolj csak utanna, hogy mekkora kerulot soroltal itt fel(2 napban)
Fugg a csapattol is de en napi max 400km-nel tobbet nem javaslok!
Tele van trafival minden!
Aztan meg lehetnek gyenge lavszemek a csapatban aki nem birja a tempot, oket kiaba kergeted.
Aztan latni is kene valamit.
Mindenkepp jo, hogy hozzaszol mindenki a dologhoz, mert igy kialakulhat egy kozos velemeny.
De felejtsetek el, hogy egesz Erdelyt korbemotorozzatok ennyi ido alatt!
Szerintem szoritkozzunk Szekelyfoldre, es tervezzuk ugy meg, hogy igazan kirandulas legyen belole!
Brasso fele elindulunk, aztan fel a csucsra, onnan le a Vidra tohoz, es a Vorostoronyi szoroson vissza, aztan egy foto Szelendek varanal a lemeno napfenyben es bazis.
(Amugy majd osszeirom az alternativakat)
Szerintem inkább legyen az egyik napi program. Reggel elmegyünk oda és délután vissza a szállásra. Szerinted jó lesz így? és közben gyönyörű tájakat nézünk és fényképezünk.
Csákány!
Tetszenek a túratervek
visszafelé transzfogaras?
A majálison konkretizálni lehetne mindent
Régen jártam a bucsinon (varázslatos hely), úgy emlékszem Szászrégen felé naon jó kis út van!
"mert megérdemlem"
Pont ezert gondoltam hazautra és +napra
De nyilvan te vagy képben
oda vissza nem lesz sok 1 napra?
bucsin es fogaras kozt kb. 200-250
Szamolj csak utanna, hogy mekkora kerulot soroltal itt fel(2 napban)
Fugg a csapattol is de en napi max 400km-nel tobbet nem javaslok!
Tele van trafival minden!
Aztan meg lehetnek gyenge lavszemek a csapatban aki nem birja a tempot, oket kiaba kergeted.
Aztan latni is kene valamit.
Mindenkepp jo, hogy hozzaszol mindenki a dologhoz, mert igy kialakulhat egy kozos velemeny.
De felejtsetek el, hogy egesz Erdelyt korbemotorozzatok ennyi ido alatt!
Szerintem szoritkozzunk Szekelyfoldre, es tervezzuk ugy meg, hogy igazan kirandulas legyen belole!
Brasso fele elindulunk, aztan fel a csucsra, onnan le a Vidra tohoz, es a Vorostoronyi szoroson vissza, aztan egy foto Szelendek varanal a lemeno napfenyben es bazis.
(Amugy majd osszeirom az alternativakat)
Péntek szombat én is gurulgattam ovatosba'
Ma sajnos esett nálunk!
legközelebb 1KV valahol a 47en?
Tetszenek a túratervek
visszafelé transzfogaras?
A majálison konkretizálni lehetne mindent
Régen jártam a bucsinon (varázslatos hely), úgy emlékszem Szászrégen felé naon jó kis út van!
És viszek kamerát is lehet,fényképezőt és vodkát biztos!