Hát nem tom Figu melyik a jobb megoldás!
Az a legjobb ha nem kell kipróbálni egyiket sem!
Ilyen LSL szerű gombát láttam már az apróban!De ez szerintem csak a deklit védi igazán!
Szerinted/szerintetek melyik a legjobb megoldás?
Azt a 8500Ft-ost hanyagoljam?
Jó éjszakát Mindenkinek!
Hali skacok!
Van mos típusú gomba !
LSL gyárt olyan gombeszt amit a motordekli csavarokkal kell felrögzíteni,
kép alább, a kinti honlap szerint 70 euró!
Hát fene tudja jobb e ha kitépi a dekli csavarokat
FIGU
Köszi Miri hogy megosztottad a tapasztalataidat!
Hát idáig ilyen gombát akartam venni!De kezdek gondolkodni hogy vegyek-e rá egyálltalán!
Egy sima eldőlésnél biztos jó szolgálatot nyújt,de lehet hogy több kárt tesz a mociban mint amennyit védene!
Sajna elég rossz helyen van a bukógomba a régi Z-n!Szerintem!Pont a hűtő és motor között!
Nekem ilyen gomba van a mocimon. Sajna nem tökéletes. Egy éve sikerült elcsúsznom a mocivan kb. 40-50es tempónál és a gomba tőcsavarja kiszakította az anya menetét. A hűtőnek nem lett baja, de a kicsi dekni kilyukadt és kifolyt az olaj. A nagy dekni totál karcos lett. Nemrég pedig a másik oldalon lévő tőcsavar beletört az anyába. Elfáradt az anyag.
Hali.FIGU.A szerelésit már kaptam mástól ,de gondolom a tied is átjött,még nem néztem de köszi.A gépet meg annyira volt időm probálni amig tele tankoltam meg lemostam.A garázsba takaritgatom cicomázom tavaszra.
Szeva Tömeg!
Nem tudom átment e a cucc a másik címedre, elküldtem a freemail - re is!
Próbálgattad már a gépet?
Bár elég fanatikusnak kell lenni, ebben a szar időben !
FIGU
Köszi ismét Figu!
Persze értelek!Hát gondoltam hogy nem túl olcsó mivel gyári cucc,de ezt kimondottan sokallom!
Jó lesz szerintem nekem ez a 8500Ft-os is!Bár remélem erre sem lesz szükség soha!
Hi mindenkinek!
Sajnos nem tudom a pontos árát Roli!
Nem a szenilitás miatt, hanem mert a mocihoz alkudtam a kereskedőtöl, de sac/kb 35 - 40 között lehet
a kawa árakat ismerve, nézz körül szerintem használtan is kaphatsz .
FIGU
Az a legjobb ha nem kell kipróbálni egyiket sem!
Ilyen LSL szerű gombát láttam már az apróban!De ez szerintem csak a deklit védi igazán!
Szerinted/szerintetek melyik a legjobb megoldás?
Azt a 8500Ft-ost hanyagoljam?
Jó éjszakát Mindenkinek!
Van mos típusú gomba !
LSL gyárt olyan gombeszt amit a motordekli csavarokkal kell felrögzíteni,
kép alább, a kinti honlap szerint 70 euró!
Hát fene tudja jobb e ha kitépi a dekli csavarokat
FIGU
Hát idáig ilyen gombát akartam venni!De kezdek gondolkodni hogy vegyek-e rá egyálltalán!
Egy sima eldőlésnél biztos jó szolgálatot nyújt,de lehet hogy több kárt tesz a mociban mint amennyit védene!
Sajna elég rossz helyen van a bukógomba a régi Z-n!Szerintem!Pont a hűtő és motor között!
Nekem ilyen gomba van a mocimon. Sajna nem tökéletes. Egy éve sikerült elcsúsznom a mocivan kb. 40-50es tempónál és a gomba tőcsavarja kiszakította az anya menetét. A hűtőnek nem lett baja, de a kicsi dekni kilyukadt és kifolyt az olaj. A nagy dekni totál karcos lett. Nemrég pedig a másik oldalon lévő tőcsavar beletört az anyába. Elfáradt az anyag.
Csak ennyit akartam, ez a tapasztalatom.
Nem tudom átment e a cucc a másik címedre, elküldtem a freemail - re is!
Próbálgattad már a gépet?
Bár elég fanatikusnak kell lenni, ebben a szar időben !
FIGU
Janika!A Te gombád olyan mint az elöző hozzászólosmban a képen?
Karacsonykor
Magaba szall minden lelek."
Persze értelek!Hát gondoltam hogy nem túl olcsó mivel gyári cucc,de ezt kimondottan sokallom!
Jó lesz szerintem nekem ez a 8500Ft-os is!Bár remélem erre sem lesz szükség soha!
Sajnos nem tudom a pontos árát Roli!
Nem a szenilitás miatt, hanem mert a mocihoz alkudtam a kereskedőtöl, de sac/kb 35 - 40 között lehet
a kawa árakat ismerve, nézz körül szerintem használtan is kaphatsz .
FIGU
Elvitték,de van rajzom.
Az első gombára gondoltam,a kawásra!
Mennyiért vetted ha megkérdezhetem?
Jó éjszakát Mindenkinek!