Bocsi CSUCSU, de meg kell cáfolnom a hírt. Nem csak te kaptál a mikulástól ajándékot. Műanyagos Csaba kézbesítésében én is megkaptam a hasidom ajándékomat.
Csaba szívesen lát bárkit, akit érdekel a mű. Konzolokkal együtt sikerült elkészítenie. 2008-as évjáratú kis Z-re lett optimalizálva, de szerintem a konzol átalakításával bármelyikre felrakható. Az árról annyit mondott, hogy 20 ezer forint az anyagában feketére színezett idom. Ha valaki más színben szeretné az is megoldható, természetesen egy kis plussz pénz ellenében. Szerintem a 2008-as fekete blokkos mocihoz ez a szín is nagyon jól megy.
Ha valakit érdekel, akkor nálami is megvásárolható 1 db. Ezt kaptam a mintadarab kölcsönadása fejében. Elérhetőségem az adatlapomon.
Íme egy pár kép:
Mi a faszomért kellene csak a motorokról írkálni? Na de most nem folytatom, nem is idegrsítem magam tovább.....Borsokam aszem ezt már beszélgettük nem? Pont mostanában
majd a karacsonyi folyamatos kenyszeres eves kisse helyreteszi a hasadat
itt is van nehany trukkos otlet, megoldas, ugyhogy vakarom a fejemet rendesen. azert ha keszen lesztek, ihatnank egy bambit vegre
Pont emiatt a projekt miatt nincs időm. Most közöltek néhány "apró" változtatást. Pl. az auditóriumban a vetítést 90 fokkal el kell fordítani. Kiderült, hogy a falakon zsűrizett festmény lesz, amolyan freskó szerű, tehát úgy kell mindent építenünk, hogy ne változtassa meg a látványt. és így tovább. Szóval elég nagy a feszültség emiatt. A stressz miatt a gyomrom is szarakszik. Állandó hasmenésem van. De majd túlleszünk ezen is.
Szerintem nagyon szép lett...