Keress vibráció elnyelő lapot, olyat, amilyet régen az ugrálós automata mosógép alá raktak. Ez valójában a vibrációt csökkenti. Neked erre van szükséged. Illetve még alkalmas lehet az a gumiőrleményből készült lap, amit játszótereken raknak le a hinta alá.
Panelház padlóját. Itthon zenélek dobon, aminek semmi hangja sincsen, mert elektronyos. Viszont a lábgépnek és a dobkarámnak van egy rezgése, amit ez a gyönyörű vasbeton igen szépen felerősítve ad tovább lefelé. Konkrétan lenn hallgatva ez olyan, mintha valaki kalapáccsal verné a padlót. Ezt kéne valahogy megszüntetni. Tehát nem az egész padlót kéne burkolni, hanem csak a dobnak kéne valami alapot találni.
Nem. Alapesetben ez a 2007 utáni kicsi Z-re jó. De lehet, hogy egy kis módosítással fel lehetne rakni. Bár mi megnéztük, hogy a régi kicsiZ hasidomja sem jó az új kicsiZ-re. A nagy Z teljesen más alul.
Nagyon jó lett. Ugye mondtam, hogy a Csabára lehet számítani. Na beszélek is vele. Én itt lakom a közelében. Gratulálok, és köszönjük a segítséget a mintadarab tekintetében.
Akinek lesz eladó Z1000-e(-2007) tavasz környékén,akkor ha lehet keressen már meg elérhetőségeim egyikén
Végigtúrtam a netet, sokan több réteg polifoam-ra esküsznek, első körben kipróbálom azt, aztán ha nem válik be, akkor rámegyek erre.
http://www.haaszkft.hu/site/gu...
Kösz a választ, utánanézek, mik a lehetőségek.
Hangszigetelésben kérhetnék Tőled tanácsot?
erre szep ebredni nekem ugyan ilyesmi nem lesz, de szep lett az eredmeny, ugyesek vagytok foleg Csaba