Nem volt.
Minden esetben megnézték a forgalmit és egy rossz szót nem szoltak! Ha a forgalmi szerint annyi, akkor annyi, mert az a "szent". Gondolom a Te forgalmidban is ott van a Feljegyzéseknél, hogy csökkentett motor teljesítmény, pecséttel ellátva.
Amiért szoltak eddig, hogy hajtsam lejjebb a rendszámot ja és a hangját dícsérték meg ennyi.
Szóval nem kell itt parázni.
Holnap szerintem csak rácsörgök!
Mert nem járok pécs felé!Meg jön a tél is!
Legszívesebben most megnézném!De a hideg miatt ki nem megyek most a garázsba!
Csak sejtésem van, de nem akarok hülyeséget mondani.
A gázmarkolat környékén keress valamit ami nincs ott
Ha bemész a kereskedőhöz, tuti elmondja neked mi a teendő...
Tényleg köszi, hogy bíbelődsz nekünk ezzel...
Reméljük nem lesz nagy gáz a konzollal sem, és azt is, hogy jövőre lesz alkalmunk meghálálni a közbenjárásod...
Az én véleményem az, hogy simán rádvernék az egészet, mert a lényeg az, hogy Te nem úgy használtad...
De ha jól tudom az ilyen gyári folytást nem olyan nagy ördöngősség visszapakolni, én a helyedben utánajárnék.
A legtöbb rendőr nem tud majd a helyszínen bevizsgálni, ha nem hiszi el, szerintem max elküldhet mihamarabbi kpm vizsgára. De ha van egy két szabad órád előtte, akkor máris jobb a helyzeted, simán visszapakolsz addigra mindent, persze csak ha előtte csinálsz egy főpróbát :)
Minden esetben megnézték a forgalmit és egy rossz szót nem szoltak! Ha a forgalmi szerint annyi, akkor annyi, mert az a "szent". Gondolom a Te forgalmidban is ott van a Feljegyzéseknél, hogy csökkentett motor teljesítmény, pecséttel ellátva.
Amiért szoltak eddig, hogy hajtsam lejjebb a rendszámot ja és a hangját dícsérték meg ennyi.
Szóval nem kell itt parázni.