igen igen tenyleg onnan ismerem
Bikafalvara keszitettem 3 szekelykaput az arviz utan es ok ott ujitottak fel a templomot, meg a papilakot, es meg ok segitettek volt az egyik komajaval az allitasnal.
es maradtunk ugy, hogy ha talalkozunk akkor nem futunk el egymas mellett. Es a talalkozon tenyleg lattam.
En az a telefonbutykolo vagyok, de lathatsz meg egy par ismert arcot korulottem!
A fiatal srác( aki a bébit fogja) Márton Ervin és Csíkban lakik, de láthatod Udvarhelyen , mert ő is egy hozzám hasonló csavargó ip. alpinista, szokott arrafelé melózni.
Ez meg én vótam
akkor lehet még segítség Orbán Joci meg a bátszi motor én már tudom, hogy találkoztunk csak még nemtom, hogy hol. talán a mikepércsi úton ha te is jársz néha arrafelé, bár ott utas voltam
Bódi Sanyibácsit különösen csípem na meg Telekdi Peti és társai szegény esvém tőle tanult kerekezni
De az idén is voltam vele SF-napon, tavaly meg Bódi Sanyival húztuk ki a Tizedeset Szeghalomnál a pocsolyából , de igy nemvágom ,h ismernénk egymást, bár nem is meglepő, mivel Te a lányommal vagy egyidős.
Akiket én ismertem, azok már mind megöregedtek v meghaltak.
Köszi a meghivást, bár inkább csak 1 cimbimmel járok túrázni, mert nemnagyon tudok viselkedni, és ez a legtöbb embert kiakasztja .
De persze attól még összefuthatunk....
Knapet igazad van!Már látom,hogy nem igazán lehet találni 1.5m alatt normális motort,most már várok tavaszig addig meg összejön még 1 kis mani azt majd meglátom mi lessz,de új nem lesz az biztos,pedig nagyon csábító a Fehérvári Új Z1000 2.2M ,de hitel no!és inkább a kicsi Z!
3 hete jart itthon meg mindig jol nez ki a "vencsaj"
monnyuk en mar nem szervezkedek oda, de vannak egyeni szervezeseim mint pl.:
Devara a szekelyfoldrol
Hasonlatos a devaihoz, csak Szarhegyen
Turaszervezesek(ha jovore osszejon akko lessz Zes tura is )termeszetesen senki nincs kizarva
Ha lessz kedved akkor ezekre is eljohetsz
Nem offolok itt tovább, elmegyek inkább sörözni
Bikafalvara keszitettem 3 szekelykaput az arviz utan es ok ott ujitottak fel a templomot, meg a papilakot, es meg ok segitettek volt az egyik komajaval az allitasnal.
es maradtunk ugy, hogy ha talalkozunk akkor nem futunk el egymas mellett. Es a talalkozon tenyleg lattam.
En az a telefonbutykolo vagyok, de lathatsz meg egy par ismert arcot korulottem!
Ez meg én vótam
Bódi Sanyibácsit különösen csípem na meg Telekdi Peti és társai szegény esvém tőle tanult kerekezni
azt a fiatal sracot latasbol, mert o talan udvarhelyi
Akiket én ismertem, azok már mind megöregedtek v meghaltak.
Ma pont voltam.
Ez még tavaly volt, de jövőre mehetnénk közösen is ,mi már ugyis képbe vagyunk egymással
Baloldalon a haverom, mögötte a "véncsaj"
De persze attól még összefuthatunk....
monnyuk en mar nem szervezkedek oda, de vannak egyeni szervezeseim mint pl.:
Devara a szekelyfoldrol
Hasonlatos a devaihoz, csak Szarhegyen
Turaszervezesek(ha jovore osszejon akko lessz Zes tura is )termeszetesen senki nincs kizarva
Ha lessz kedved akkor ezekre is eljohetsz
Azthiszem ,még mostanság is Svédországban él.
Majd jövőre elmegyek a bulitokra ismét
En is Daimler tag voltam vayg 7 even keresztul