Szia!
Köszi, ezt még nem is láttam az olaszoknál, pedig ott is körülnéztem.
Nagyon úgy néz ki, hogy egy ilyesmi megoldás lesz s feketére fényeztetem...
Horizsoooo,
bennem is felmerult a kerdes, hogy vajon a tukrok jok-e a regi Z-re? tudja valaki kozuletek, hogy mi a helyzet ezzel halas lennek a valaszert
Csaaaaa
egy nagyonnagyon kedves embertol kaptam reggelire 2 AKKORA kakaos csigat, hogy szerintem egy hetig tudnam enni, ha kibirnam, hogy csak reggelire egyek belole most probalom sult csirkevel es kapormartassal ellensulyozni a francia konyhat
Szia Steve!
Pedig Te voltál a titkos reményem
A hűtőm mégsem szükséges cserélni, Kingmidas frankón visszatette a helyére. Egy kis esztétikai dolog ugyan lesz vele, de egyelőre az ráér.
Minden esetre köszi! Egy párat már találtam a németeknél, ami szinte új, de az ára is elég szép
Nem titkos Győr mellett lakom Vámosszabadin,de napkozben győrben vagyok fellelhető 8-17-ig munka ürügyén!Neked ha úgy jó hogy eljössz akkor lehetséges ez a megoldás is!
Karbontól annyira én nem vagyok elájulva, hogy annyit fizessek érte
Köszi, ezt még nem is láttam az olaszoknál, pedig ott is körülnéztem.
Nagyon úgy néz ki, hogy egy ilyesmi megoldás lesz s feketére fényeztetem...
Igen már utánanéztem, s ahogy sejtettem úgy is van...
itt egy link a hűtőtakaróra
ebay
bennem is felmerult a kerdes, hogy vajon a tukrok jok-e a regi Z-re? tudja valaki kozuletek, hogy mi a helyzet ezzel halas lennek a valaszert
egy nagyonnagyon kedves embertol kaptam reggelire 2 AKKORA kakaos csigat, hogy szerintem egy hetig tudnam enni, ha kibirnam, hogy csak reggelire egyek belole most probalom sult csirkevel es kapormartassal ellensulyozni a francia konyhat
Letnek valami Francia őseid, hogy ennyi csigát eszel
FIGU
Tomi sajna nem jó neked a gombesz biztosan
FIGU
Akkor az nem igazán esélyes, mert a váz rendesen megváltozott.
Utánanézek azért, de nem valószínű a kompatibilitás.
Köszönöm!
A gomba 2007-utáni kicsi Z-re való,ha jól tudom Neked nagy Z-d van,nem rudom arra jó-e?!
Engem pedig a bukógomba érdekelne...: tom@eniac.hu
Köszönöm!
Pedig Te voltál a titkos reményem
A hűtőm mégsem szükséges cserélni, Kingmidas frankón visszatette a helyére. Egy kis esztétikai dolog ugyan lesz vele, de egyelőre az ráér.
Minden esetre köszi! Egy párat már találtam a németeknél, ami szinte új, de az ára is elég szép
mar mgint nem dolgozol