Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Műanyagheggesztő nem tudná megcsinálni a sérült darabot? Idomokat 4-6 ropiért szoktak összerakni, szerintem az olcsóbb lenne még fényezéssel is.....
Valóban, s mi több a posta is meglepően baráti Olaszokhoz képest!
Karbontól annyira én nem vagyok elájulva, hogy annyit fizessek érte
ez árban is elég korrekt sztem, de ha kell tudok karbont is mutatni cirka 150 EUR-ért
Szia!
Köszi, ezt még nem is láttam az olaszoknál, pedig ott is körülnéztem.
Nagyon úgy néz ki, hogy egy ilyesmi megoldás lesz s feketére fényeztetem...
Szia!
Igen már utánanéztem, s ahogy sejtettem úgy is van...
Tom
itt egy link a hűtőtakaróra
ebay
Horizsoooo,
bennem is felmerult a kerdes, hogy vajon a tukrok jok-e a regi Z-re? tudja valaki kozuletek, hogy mi a helyzet ezzel halas lennek a valaszert
Csaaaaa
egy nagyonnagyon kedves embertol kaptam reggelire 2 AKKORA kakaos csigat, hogy szerintem egy hetig tudnam enni, ha kibirnam, hogy csak reggelire egyek belole most probalom sult csirkevel es kapormartassal ellensulyozni a francia konyhat
Szia! Engem érdekelne a gerincprotektor és a hátizsák tudnál küldeni róluk egy-egy képet a bituman@bituman.hu emil címre? No meg egy árat
Bocsi LEHETNEK az első szó helyesen
Szia Borso!
Letnek valami Francia őseid, hogy ennyi csigát eszel
FIGU
Hali skacok!
Tomi sajna nem jó neked a gombesz biztosan
FIGU
Szia!
Akkor az nem igazán esélyes, mert a váz rendesen megváltozott.
Utánanézek azért, de nem valószínű a kompatibilitás.
Köszönöm!
Szia Tom!

A gomba 2007-utáni kicsi Z-re való,ha jól tudom Neked nagy Z-d van,nem rudom arra jó-e?!
Oké este rakok fel róla képet.
Szia!
Engem pedig a bukógomba érdekelne...: tom@eniac.hu
Köszönöm!
Szia Steve!
Pedig Te voltál a titkos reményem
A hűtőm mégsem szükséges cserélni, Kingmidas frankón visszatette a helyére. Egy kis esztétikai dolog ugyan lesz vele, de egyelőre az ráér.
Minden esetre köszi! Egy párat már találtam a németeknél, ami szinte új, de az ára is elég szép
Most éppen egy mekkiben ülök és kb 5 perc múlva indulok ferihegy 1-re... ( dolgozni )
eeeeeeeeeeeeeekkora csigat meg eletedben nem lattal
mar mgint nem dolgozol
Úgy-úgy!
Kakaos csigas joreggelt
hali, engem az a hátizsák érdekelne, küldenél róla képet emailben vagy msn-en?
Ok!
meglatom, hogyan allnak a dolgok, de vagy igy, vagy ugy, de biztosan megveszem a tukreidet
Nem titkos Győr mellett lakom Vámosszabadin,de napkozben győrben vagyok fellelhető 8-17-ig munka ürügyén!Neked ha úgy jó hogy eljössz akkor lehetséges ez a megoldás is!