Ez így van abszolút osztom Knapet véleményét
a mai szieszta alatt benéztem más topikkokba ,
és udvariasan csak annyit írok h valószínű elfogult vagyok ezért tipliztem le olyan gyorsan
FIGU
Estét mindenkinek!
Kedves Polo!
Az igazság az, h tényleg alig használom az ülés púpot, erről már beszéltünk is
de kurvára tetszik, és nagyon vágytam is rá
a sors fintora h nem sokkal utána lett meg a táskám amit sokkal többször használok
ezért aztán vívódom nagyon , de nem tudom magam rászánni h eladjam, ne haragudj
FIGU
Attól még, hogy lesz esetleg akinek nem Z-je lesz hanem mondjuk MT attól még mint baráti társaság megmaradunk egymásnak. Együtt is motorozhatunk meg ilyenek.
Hali!
Közben megkaparintottam a tévét. Kidobtam a szomszéd gyerekeket és végre nézhettem a meccset. Jól legyalogolták a Colts-ot. Sosem voltam szimpatikusak, úgyhogy ennek tulajdonképpen örültem. Hogy nem láttam az egészet, na annak már kevésbbé.
Hat, ha lessz ra igeny akkor en megszervezem a Z-es Erdelyi turat
nektek 5 napos abbol 2 nap oda vissza es en a 3 napba osszesurittenem a fobb latnivalokat, es meg talan olcso szalast is intezek egy ismeros reven.
De mindenkepp egy Z-s turat kene csinalni
Pálfi úr, le a kalappal.
Nagyon ügyes vagy és ezt kamatoztatod is. Remélem jövőre személyesen is megismerkedhetünk. Szívesen kimennék hozzád Erdélybe, nagyon kíváncsi vagyok az ott élő emberekre.
Ime az igazi: lime Z1000, első tulajtól (oktober 28-ig van érvényes kis összegű foglaló rajta). Ha nem vinnék el valami érthetetlen okból, akkor újból aktuális:
szar ugy
pedig pont most olvastak be a levelemet valami Orsi irt nekik, h van-e noi csapat idehaza iccaka egeszen meglepodtem, hogy ezek szerint mar felalomban is irkalok leveleket
Viszont ha vegyes használatra kell akkor kicsiZ kicsit átalakítva. Egy supermotyóval nem mész el 15 km-nél többet egy seggel az tuti. Na persze van olyan aki lemegy vele Szombathelyre is Pestről... utassal... ugyebár...
a mai szieszta alatt benéztem más topikkokba ,
és udvariasan csak annyit írok h valószínű elfogult vagyok ezért tipliztem le olyan gyorsan
FIGU
Kedves Polo!
Az igazság az, h tényleg alig használom az ülés púpot, erről már beszéltünk is
de kurvára tetszik, és nagyon vágytam is rá
a sors fintora h nem sokkal utána lett meg a táskám amit sokkal többször használok
ezért aztán vívódom nagyon , de nem tudom magam rászánni h eladjam, ne haragudj
FIGU
Bár ahogy elnézem, addigra a mostani Z-s csapat nagy része lecseréli a bringát
Közben megkaparintottam a tévét. Kidobtam a szomszéd gyerekeket és végre nézhettem a meccset. Jól legyalogolták a Colts-ot. Sosem voltam szimpatikusak, úgyhogy ennek tulajdonképpen örültem. Hogy nem láttam az egészet, na annak már kevésbbé.
nektek 5 napos abbol 2 nap oda vissza es en a 3 napba osszesurittenem a fobb latnivalokat, es meg talan olcso szalast is intezek egy ismeros reven.
De mindenkepp egy Z-s turat kene csinalni
Nagyon ügyes vagy és ezt kamatoztatod is. Remélem jövőre személyesen is megismerkedhetünk. Szívesen kimennék hozzád Erdélybe, nagyon kíváncsi vagyok az ott élő emberekre.
Pl.:
gyerekkoromtol ezt csinalom
Ime az igazi: lime Z1000, első tulajtól (oktober 28-ig van érvényes kis összegű foglaló rajta). Ha nem vinnék el valami érthetetlen okból, akkor újból aktuális:
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
ha valaki ker ilyet akkor szoljon, es ...
vagy akar mas motorral is lehetseges
pedig pont most olvastak be a levelemet valami Orsi irt nekik, h van-e noi csapat idehaza iccaka egeszen meglepodtem, hogy ezek szerint mar felalomban is irkalok leveleket