Ha az igazat akaord hallani, akkor azt kell mondanom hogy te nem akarsz ilyen motort magadnak...
Az aprilianak ez a ride by wire megoldása elég gyerekcipőben van, kicsit darabos tőle a masina, a tankja mindössze 12 l, és emberi használat mellet egy 100 as alatt be is szürcsöli, ha sietsz. A blokk ugyanaz mint a shiver-ben, és arról sem hallani semmi jót. A kinézete és az ergonomia az viszont nagyon rendben van. Nekem nem jött be, és a cimbim aki vett egyet, már árulja is. Ha ebben gondolkodasz akkor inkább a KTM 990 supermoto..na az igen...az pöpec apám.
Szia Mara!
Ma végre leültem melózni, bár néha azért elkalandozok a fórumra , mint látszik
A hálózat fejlesztés sajna akadozik, Bigfőnök a szokásos tempóban nyomja ,
na meg a vevő egységhez kéne szereznem egy 2.4 Ghz-es antennát , amit Deny haverom nem talált meg,
természetesen külön nem nagyon kapni
de azért próbálok melózni
FIGU
Borso csak bátran , bár egy ideje azon vagyok hogy más munkát találjak ,
ezért nélkülöztetek mostanában!
Csucsu a tünetek és a korod alapján azt mondaná, hogy szerelmes vagy baszki , nem ciki van ez így
viccen kívül a kardiológia nem a szakterületem, de ha úgy érzed h tudok segíteni keress
Robis én egy ilyen mocival szemezgetek mostanában , nagyobb fantáziát látok benne
FIGU
FIGU az a helyzet hogy elég soxor van mostanában az hogy kibaszotttul elszédülök, és valami eszement módon összevissza kalapál a szívem, ezért elmentem dokihoz, aki aazt mondta hogy a biztonság kedvéért megnéznek.
Hali mindenki!
Nehezen lehet követni a fejleményeket , bár olvasgatni azért szoktam, ha nem írok akkor is !
Jó a gép Petya, de ez inkább 1 show bike nehéz vele a mindennapokban közlekedni ,
másrészt abszolút passzol hozzád , a tank viszont kényelmetlen lesz
Borsoka miért nem szóltál, hogy gyógyítani való sebed van , az az egyik szakterületem !
Csucsu te pedig hipohonder lettél , a te korodban ritkán javasolnak ilyen komoly szűrő vizsgálatot EKG
FIGU
Rég írtam, de csak azért mert 1000 és még 1 dolgom volt. Azóta jött még hozzá pár száz, de már itt volt az ideje, hogy beköszönjek.
Amúgy szerintetek is hideg van reggel, vagy csak én érzem a cidrit?
mennyi karod lett NEKED lett bajod