csodalatos setaltam egy csomot, aztan foztem finomat, megint setaltam, szundikaltam az estet kicsit maskent terveztem, de megesik, hogy valami nm sikerul, ugyhogy minden rendben van
Azért csalóka volt a tegnapi edzés mert a törzs csapatból nagyon sokan hiányoztak. Sérülések, munka stb. Ennyire nem gázos a helyzet, de a tegnap az elég siralmas volt. Mást ne mondjak, a mai napig nincs csere irányító. Ha a Balázs ( aki egyébként 17 éves múlt ) lesérül, márpedig az osztrák csapat vezeti odaát a sack csúcsot, akkor nagy bajban lesznek.
Képzeljétek megyek Novemberben egy elég neves Nemzetközi showbar versenyre Bécsbe, és most csináltam meg a zenémet a produkciomhoz.....Adok a köcsögöknek végig PUNK muzsika lesz, ilyet még ugysem vállalt be senki. Offsring Americana
Ha esetleg majd akarod, akkor szívesen megyek, de tényleg. Kipróbálom magam. Eddig fostam, de láttam tegnap milyen figurák mozogtak ott....nos világossá vált bennem az hogy ennyire nem vagyok selejt. De komolyan, kb 8 értelmes, normális mozgáskultúrával, és fizikai állapottal ellátott ember volt, és ebből te voltál az egyik. Tehát maradt 7...
akkor meg maradjanak meg maguknak
ennel kulonb csapatot is ossze lehetne hozni, normalis hozzaallassal na mindegy, inkabb nem izgatlak tovabb mostanaban ugyis kisse feszultebbnek tunsz a normalisnal
azt hiszem jovo hetre marad
Ha esetleg majd akarod, akkor szívesen megyek, de tényleg. Kipróbálom magam. Eddig fostam, de láttam tegnap milyen figurák mozogtak ott....nos világossá vált bennem az hogy ennyire nem vagyok selejt. De komolyan, kb 8 értelmes, normális mozgáskultúrával, és fizikai állapottal ellátott ember volt, és ebből te voltál az egyik. Tehát maradt 7...
ennel kulonb csapatot is ossze lehetne hozni, normalis hozzaallassal na mindegy, inkabb nem izgatlak tovabb mostanaban ugyis kisse feszultebbnek tunsz a normalisnal