Arlen Ness bőrruha, igazából ez egy középkategóriás ruha, kicsit az eleján törte a térdemet, de ez magától megszűnt, az összecipzározás kicsit nehézkes eleite, de miután bekopik fasza.
Szellőzni szellőzik, de a városban 25 fok felett eszedbe ne jusson motorozni, hacsak nem fogyni szeretnél pár kilót. Én télen vettem a superzone-ban, és akkor került kereken 100000ft-ba.
Csodákat nem kell várni tőle, arra amire mi használjuk tökéletesen megfelel.
nem volt router, na de majd a héten állítólag, remélem így lesz
addig viszont sajna nagyon kaki a helyzet ,
hetek óta az első délelőtt h le tudok ülni melózni, este reménytelen , esetleg éjjel
volt pár állás interjúm, ezekre szeretek készülni, szolgáltató csere, telefonom szét ment, stb
na és ekkor kérdi mindig a fönci a melóval h állunk
Sajnálom a dolgodat. Szar beérni egy autót. Nyáron én is így jártam, de én nem tudtam megtartani a vasat. Sajna.
Amúgy nekem is van hüttő gondom. Kaptam egy kavicsot, vagy mit mert egy helyen néha löki ki a löttyit egy apró helyen (90 fok felett csak). Nem gázos, de lyukas. Hegesztés vagy csere? A Kingel még nem értekeztem ez ügyben, de majd azt is megejtem.
Ezeket tudom én is , azért így is úgy is kipróbálom
KTM-et próbáltam már szinte mindet, a v2-es szekció szimpatikus, de baszki 2 haveromnak is van ÚJAK
és állandóan szerelik , sőt 1 haverom a Zsemberi-nél volt szerelő /igaz h 5 éve/ de finom vagyok ha azt írom h nem ajánlja
Hali,
Nem történ semmi komoly, a kocsinak kicsaptam a jobb hátsó lámpabúráját illetve a sárvédőjéről alatta lekaptam a fényezést. Kivételesen nem a kocsik között, hanem szabályosan a sávomba közlekedve próbáltam áttárni a külső sávba a Margit körút hídra vezető szakaszán. Persze az elöl haladó autó hirtelen megáll én meg épp a lukat kerestem magamnak, mert már egy jó ideje mulyázott az első autó...
Nekem kell egy új hűtő illetve ezüst idom a hűtöre bal oldalra + egy kis fényezés. Még el se dőltem a motorral, azzal mentem utána haza is.
Van ilyen itthon is. Szürkeimport. Múltkor kint volt a Lurdynál. Nemszar. De full opel a belseje. Az SRT még csakcsak. De ahogy az ami helyzetet ismerjük mostanság, CRD-t fogsz kapni. Merci dízel.
hétvégén kb semmit nem csináltam.......most kezdtem el én is
nem mentek ki szombaton? ? ?
néha kissé idegesítő, hogy eltelik egy évezred mire történik valami............. holott kapjuk a fejünkre, hogy miért nem tudunk még még még többet
NNNNAaaaanneeeeeee......Ha ez esetleg meglesz, éd bárhova mész, azonnal hívnod kell, és csücsülök az anyósra lazulni...offsring hangosan és mindenki bekaphatja a fa****at
A baszós gépezetről... most egy ilyet nézegetek, pedig az összes amerikai autós ismerősöm azt mondja, hogy hülye vagyok ha egy ilyen fosra pénzt költök...
Ez egy 68-as ElCamino ami blazer alvázon csücsül. megcsinált állapotában kb derék magasságban van a küszöb. promó célra használnánk. A másik kép azt mutatja, hogy kb milyen lehet.
Személyes, és közeli barátaim tapasztalata. Ducati-t akkor vegyél ha nem akarod napira használni és nem zavar, hogy sokat kell foglalkozni vele. És mind újról beszélek. Persze nekem ugynezt mondják a Harley-ra.
Mit tudnak csinálni? Kirugnak?
Szellőzni szellőzik, de a városban 25 fok felett eszedbe ne jusson motorozni, hacsak nem fogyni szeretnél pár kilót. Én télen vettem a superzone-ban, és akkor került kereken 100000ft-ba.
Csodákat nem kell várni tőle, arra amire mi használjuk tökéletesen megfelel.
pedig meghoztak mar a pizzat, de am ig ezek ki nem jonnek az ertekezletrol, addig en sem pofatlankodhatok oda isteni illata van
A Rizi-Biziben volt borsó is.
Amúgy nézetem a múltkori gurulás képeit és jó a bőrruhád. Valami hasonlóra pályázok jövőre érdekelne a véleményed.
Borsokam egyem a szived, te biztosan habszoltal mar valamit
addig viszont sajna nagyon kaki a helyzet ,
hetek óta az első délelőtt h le tudok ülni melózni, este reménytelen , esetleg éjjel
volt pár állás interjúm, ezekre szeretek készülni, szolgáltató csere, telefonom szét ment, stb
na és ekkor kérdi mindig a fönci a melóval h állunk
Sajnálom a dolgodat. Szar beérni egy autót. Nyáron én is így jártam, de én nem tudtam megtartani a vasat. Sajna.
Amúgy nekem is van hüttő gondom. Kaptam egy kavicsot, vagy mit mert egy helyen néha löki ki a löttyit egy apró helyen (90 fok felett csak). Nem gázos, de lyukas. Hegesztés vagy csere? A Kingel még nem értekeztem ez ügyben, de majd azt is megejtem.
Már King barátunkhoz bejelentkeztem, a napokban le is megyek hozzá, mert más ellenőrizendő is lett volna...
KTM-et próbáltam már szinte mindet, a v2-es szekció szimpatikus, de baszki 2 haveromnak is van ÚJAK
és állandóan szerelik , sőt 1 haverom a Zsemberi-nél volt szerelő /igaz h 5 éve/ de finom vagyok ha azt írom h nem ajánlja
Nem történ semmi komoly, a kocsinak kicsaptam a jobb hátsó lámpabúráját illetve a sárvédőjéről alatta lekaptam a fényezést. Kivételesen nem a kocsik között, hanem szabályosan a sávomba közlekedve próbáltam áttárni a külső sávba a Margit körút hídra vezető szakaszán. Persze az elöl haladó autó hirtelen megáll én meg épp a lukat kerestem magamnak, mert már egy jó ideje mulyázott az első autó...
Nekem kell egy új hűtő illetve ezüst idom a hűtöre bal oldalra + egy kis fényezés. Még el se dőltem a motorral, azzal mentem utána haza is.
nem mentek ki szombaton? ? ?
néha kissé idegesítő, hogy eltelik egy évezred mire történik valami............. holott kapjuk a fejünkre, hogy miért nem tudunk még még még többet
ennek a kedveert meg egy uj bikinire is hajlando avgyok beruhazni
Ez egy 68-as ElCamino ami blazer alvázon csücsül. megcsinált állapotában kb derék magasságban van a küszöb. promó célra használnánk. A másik kép azt mutatja, hogy kb milyen lehet.