Csucsu!
azt hiszem, itt az ideje, hogy kicsit ellazuljak . pentek v szombat estere mondanal valami kellemes helyet? annak is orulnek, ha ott dobalnad az uvegeket javaslat?
knapet!mikor szeretnél megválni tőle?mert mint anno írtam,nekem tényleg olyan február környékén jönne össze a lóvém.ha addig hagyod,akkor szeretném majd megnézni,stb.és ami az árát illeti igen csak megérné.Meg persze borso is rábeszélt (na jó,csak 50%-ban).
Csak ebben még az gondolkodtat el tod,hogy ha én vennék egy kis z-t,akkor amit én évekkel később eladnák,az ezres z-k már eltűnnének,és sajnálnám,hogy lemaradok róla.(a '07-ig gyártottak)
Szerintem, de persze ez nem mérvadó, amivel többet nyújt az ezres azt nem igen érzi meg még egy közepes gyakorlott motoros sem. A 750-es is kilép úgy, hogy minden létező sebesség korlátozást, autót, forgalmat, normál ész diktálta határt átlépsz vele pillanatok alatt. Jobb az ezres ez nem kérdés, nem véletlenül több majdnem 1 millióval az új ára. De, hogy ér-e annyival többet a mindennapokban az már kérdés számomra. Ráadásul kevesen tudnak neked ebben korrektül segíteni, kevesen ülnek át azonos érájú 750ről 1000re. Ezért a legkevesebb az az ember aki napi használatban van reális összehasonlítási alapja.
Ja és az enyém pl nem volt pályán sosem.
Elnézést, csak nem találtam a kijáratot ebből a krva sötétkamrából Legközelebb több időt kérek és hagyjatok magamra a motorjaitokkal, akkor lesznek jobb képek is. Vagy mi.
Tök őszintén, egy Harley-val szemezek, csak hát több mint 4 millió. A második a sorban az MT-01... Én annyiért fogom meghirdetni amennyit a hitelre kell kifizetnem. És az szerintem olyan 1.3 körül lesz. De ez kiderül holnap pontosan.
Az enyém 2007-es vagyis 2 évvel fiatalabb. Igaz "csak" 750-es. Van rajta mini index elöl-hátul, kicsi rendszámtartó, LeoVince GP dob, pageres riasztó. Hátsó gumi tavasszal cserés. Most volt kötelező szervizen. Kb ennyi. Képet az adatlapon találsz. Fekete. Ja van rajta még tankpad is. Fekete-fehér. Télen fűtött helyen volt betárolva. Nem estem vele, egyszer dőltem el, álló helyzetben, a lábamra. Karcolásmentes.
Nézegetem az időjárást...hát lassan tényleg vége ennek a szezonnnnnak...