Apamnak volt egy OPERA cimu rettentoen vastag konyve, amiben voltak szines fotok beoltozott emberekrol es az osszes, idehaza jatszott darabnak a tartalma, tortenete benne volt. na en abba parszor beleneztem es el is ment a kedvem az operatol kreten sminkben sikitozo nok es orjongo ferfiak voltak a kepeken, ugyhogy - vessetek meg erte - SOSE mentem el meg operaba
igazan sajnalom, hogy Nektek nincs meg ez a konyv otthon
Jó reggelt szerencsések.
Nekem elég furcsa volt a tegnap estém. Megnéztük az Anna Karenina operát. Hát ha előre szólnak, hogy ebben végig énekelni fognak. .
A történet dióhéjban.
Egy gazdag, férjezett, jól szituált, csinos orosz hölgy, beleszeret egy katonatisztbe, akivel védekezés nélkül szeretkezik, és terhes lesz és majdnem beledöglik a szülésbe. A férje nem akar válni, a katonatiszt szerető szíven akarja magát lőni, de béna és eltöri a kulcscsontját. Elszöknek Velencébe, de 6 hónap múlva hazatérnek. A társaság nem fogadja be őket, és az állandó női hiszti következménye, hogy a tyúk a vonat alá ugrik. na ennyi volt. Inkább motoroztam volna.
a gyerekezes nagyon jo volt utana mar nem annyira, de a vasalas es a ma delutanra keszulodes elegge lefoglalt. aztan este meccset probaltam nezni, de megfajdult a szemem, meg el is aludtam a nagyszunetben, ugyhogy nem sok mindenre emlekszem egy pillanatra felriadtam es most kicsit szomoru is vagyok, mert nagyon izgalmas lehetett a masodik felido es kedden hajnai 4kor ismetlik csak
NADE! majd beizzitom az orkovulet videomat es jooool felveszem
A nitró nekem nem járható út mert akkor egy kategóriával feljebb sorolnak. Az pedig egy másik liga már, oda nem elég a plusz 100 lóerő... Az én ketagóriám a street4, ami 3800 ccm feletti, szívó, hátsókerekes, gyári autó.
Ja, ja a Porsche volt a vidin rajta ,
Viszonylag olcsó tuning /az eredményhez mérten gondolom/ a nitro , a cimbim az astrájába rakta
miután a motor, váltó, stb már szét van farigcsálva
szerintem a te gépedre is rátolna vagy 100 paripát minimum, és ha jól emlékszem 150-200 körül volt neki
ha gondolod szerzek kontaktot, a srác aki forgalmazza nagyon profi az USA-ból hozza
ott szokott lenni a gyorsulásin is egy amcsi Subaru Imprezával
Két hét múlva a Hungaroringen lesz gyorsulás. Addigra elvileg lesz stabil üzemanyagnyomásom is... ha jó idő lesz akkor ott még futok egyet-kettőt idén. Jövőre pár dolog változni fog a paripán. 402 méteren a stabil 13 alja a cél. Szombaton C5 Corvette-t és Porsche Carrera-t is vertem meg...
Háj mester!
Nem volt akkora sor, mert egyrészt valamivel kevesebb induló volt, másrészt pedig egy kicsit variáltak a rendszeren. Vegyesen mentek az autósok és motorosok. És így egyik társaságnak sem volt olyan érzése, hogy csak áll egyhelyben.
Hali Drága !
Nem hál isten , csak a fej sebek nagyon véreznek
Szentendrei Duna part, ott egy kis kávézás
de sajna szétszakadt a csapat, nekem pedig relatív hamar vissza kellett fordulnom
igazan sajnalom, hogy Nektek nincs meg ez a konyv otthon
Bukarest parádé.
Nekem elég furcsa volt a tegnap estém. Megnéztük az Anna Karenina operát. Hát ha előre szólnak, hogy ebben végig énekelni fognak. .
A történet dióhéjban.
Egy gazdag, férjezett, jól szituált, csinos orosz hölgy, beleszeret egy katonatisztbe, akivel védekezés nélkül szeretkezik, és terhes lesz és majdnem beledöglik a szülésbe. A férje nem akar válni, a katonatiszt szerető szíven akarja magát lőni, de béna és eltöri a kulcscsontját. Elszöknek Velencébe, de 6 hónap múlva hazatérnek. A társaság nem fogadja be őket, és az állandó női hiszti következménye, hogy a tyúk a vonat alá ugrik. na ennyi volt. Inkább motoroztam volna.
NADE! majd beizzitom az orkovulet videomat es jooool felveszem
Milyen volt a tegnapi napod?
nagyion csini vagy borruhaban jobb is, hogy nem mentem, mert vegul beledszerettem volna es nem birnal levakarni
A többiek elmentek Visegrádra, és ott bevártak minket. Utána még kanyarogtunk egy faszát. Kölöknek jobbulást kívánok.
Viszonylag olcsó tuning /az eredményhez mérten gondolom/ a nitro , a cimbim az astrájába rakta
miután a motor, váltó, stb már szét van farigcsálva
szerintem a te gépedre is rátolna vagy 100 paripát minimum, és ha jól emlékszem 150-200 körül volt neki
ha gondolod szerzek kontaktot, a srác aki forgalmazza nagyon profi az USA-ból hozza
ott szokott lenni a gyorsulásin is egy amcsi Subaru Imprezával
Nem volt akkora sor, mert egyrészt valamivel kevesebb induló volt, másrészt pedig egy kicsit variáltak a rendszeren. Vegyesen mentek az autósok és motorosok. És így egyik társaságnak sem volt olyan érzése, hogy csak áll egyhelyben.
Nem hál isten , csak a fej sebek nagyon véreznek
Szentendrei Duna part, ott egy kis kávézás
de sajna szétszakadt a csapat, nekem pedig relatív hamar vissza kellett fordulnom
mindig tetszettek az amcsi autók ,
csak egyszer láttalak menni
megint akkora sorba állás volt
FIGU
remelem gyerkocnek nem lett nagy baja bar a fiuknak allitolag jol allnak az ilyen harci serulesek merre motoroztatok?