Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hüje, csupa nagybetűvel és pontosjével... Ha nem jössz vasárnap akkor mi megyünk érted. Vigyázz, tudjuk hol laksz!
Valami vót. Délután még csobbantunk egy hatalmasat a Balatonban, kibaszott jó volt. Üres standok, isteni víz. Akkora refresh volt hogy elmondani nem tudom. Aztán adtunk s melónak. HOgy ezek az OWV-sek micsda faszkalapok....

Vasárnap? Vagy inkább ne menjek?Mert még mindig nem kaptam semmi infot. Nem gáz ha nem kellek én oda, csak szóljatok
Áfás számlát természetesen tudunk adni ( a többi 28 sofőrszolgálattal ellentétben, mi ugyanis céges formában működünk... ), de elképzelhető, hogy az azonnali számlaadási kötelezettségnek nem tud éppen a sofőr eleget tenni. Ilyenkor felírjuk az adatokat és egy-két napon belül eljuttatjuk a gépi számlát. Ha így megfelel.
afas szamlat lehet kerni? erdeklodom, mert sose csinaltam ilyet, veled ellentetben es kisse bizonylatan vagyok vagy megse
Knapet, vállalok külön munkát is.
Szevahali! Jóbullii vót? Hát akkor jobbulást. Vagy inkább egy jó bulást?
A diszpécser szám: +36 30 3 824 800

Jóképű sofőrünk nincs csak olyan amelyik csúnya de jól vezet.
Sziasztok.

Hogy vagytok? Hullamoslék vagyok. Most sikerült ébrednem, de még mindig nem vagyok az igazi.
nem viccelek
a diszpecser szamat nem tudom, meg ha idekuldenek valami jokepu fickot, meg a vegen kitalalom, hogy mashol lakom
Ooo azt én tudom, hogy nem ellenfél... tapasztalatból. Igaz azon villogó nem volt, egyik cimborámé.
Az autóm?!? A seriff járgány? Vagy én lehetnék a korrupt rendőrfőnök. Na az mindjuk tetszene, ha mindenki engem próbálna megvesztegetni.
Viccelsz bolondozol? Igyál csak nyugodtan, majd hívd a diszpécsert és küld neked egy sofőrt.
de akkor TE lehetnel a Fogonosz meg az autod is passzolna a szerephez

remek egy munkahely ez
elkezdodott a ceges mulatsag, sutunk, fozunk es alkoholmentes sort kell innom mert nincs, aki hazavigye Ibolyat
Hogy lelőjjenek a ge..be!?! Na széééppp...
akarsz lenni Jockey Ewing
Samantha neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
Dallas rulez! Bár én nem bírom a piát, úgyhogy én leszek az operatőr vagy ilyesmi. Emlékeim szerint mindenki full alkoholista volt a sorozatban...
Ok, Téged nem hívunk meg
Előre jelzem aki a jelenlétemben akar Dallast nézni annak komoly fájdalmai lesznek ,
és ne a piával foglalkozzon hanem mentse a testi épségét, vagy a tévét
FIGU
de! de! atjott csak nem akartam, hogy kapasbol mindenki alkoholistanak nezzen
csak olyan helyen kezdjunk neki a nezesnek, ahol el tudok aludni es senkit nem zavar, ha kicsit forgolodok, mert ez egyenes folytatasa az alkoholfogyasztasnak nalam
Másrészt nekem tetszik az ötlet!
Anyám már rég rájött, hogy én is oda tartozok
Ez Neked most 'nem ment át.'
Inni szerepről függetlenül kell!
Anyukád nem mondta, hogy vigyázz a bolondokkal
ha kiosztjuk a szerepeket, akkor valoszinuleg lesz, aki ugyan vegig fogja nezni az osszes reszt, csak eppen a mellette buzolgo tobbieket nehezen fogja viselni