Valami vót. Délután még csobbantunk egy hatalmasat a Balatonban, kibaszott jó volt. Üres standok, isteni víz. Akkora refresh volt hogy elmondani nem tudom. Aztán adtunk s melónak. HOgy ezek az OWV-sek micsda faszkalapok....
Vasárnap? Vagy inkább ne menjek?Mert még mindig nem kaptam semmi infot. Nem gáz ha nem kellek én oda, csak szóljatok
Áfás számlát természetesen tudunk adni ( a többi 28 sofőrszolgálattal ellentétben, mi ugyanis céges formában működünk... ), de elképzelhető, hogy az azonnali számlaadási kötelezettségnek nem tud éppen a sofőr eleget tenni. Ilyenkor felírjuk az adatokat és egy-két napon belül eljuttatjuk a gépi számlát. Ha így megfelel.
Előre jelzem aki a jelenlétemben akar Dallast nézni annak komoly fájdalmai lesznek ,
és ne a piával foglalkozzon hanem mentse a testi épségét, vagy a tévét
FIGU
de! de! atjott csak nem akartam, hogy kapasbol mindenki alkoholistanak nezzen
csak olyan helyen kezdjunk neki a nezesnek, ahol el tudok aludni es senkit nem zavar, ha kicsit forgolodok, mert ez egyenes folytatasa az alkoholfogyasztasnak nalam
ha kiosztjuk a szerepeket, akkor valoszinuleg lesz, aki ugyan vegig fogja nezni az osszes reszt, csak eppen a mellette buzolgo tobbieket nehezen fogja viselni
Vasárnap? Vagy inkább ne menjek?Mert még mindig nem kaptam semmi infot. Nem gáz ha nem kellek én oda, csak szóljatok
Jóképű sofőrünk nincs csak olyan amelyik csúnya de jól vezet.
Hogy vagytok? Hullamoslék vagyok. Most sikerült ébrednem, de még mindig nem vagyok az igazi.
a diszpecser szamat nem tudom, meg ha idekuldenek valami jokepu fickot, meg a vegen kitalalom, hogy mashol lakom
remek egy munkahely ez
elkezdodott a ceges mulatsag, sutunk, fozunk es alkoholmentes sort kell innom mert nincs, aki hazavigye Ibolyat
és ne a piával foglalkozzon hanem mentse a testi épségét, vagy a tévét
FIGU
csak olyan helyen kezdjunk neki a nezesnek, ahol el tudok aludni es senkit nem zavar, ha kicsit forgolodok, mert ez egyenes folytatasa az alkoholfogyasztasnak nalam
Anyám már rég rájött, hogy én is oda tartozok
Inni szerepről függetlenül kell!