A Dallasról jut eszembe egy ismerősömnak támadt egy olyan ötlete, hogy rendezzünk egy Dallas bulit.
Ami abból áll, hogy nézzük a filmet és mindenki iszik, amikor a filmben isznak...
Vajon hány részt tudnánk egy este megnézni ?
Mizu SERIF!
Lenyomod poliszt ? elárulom kis Z-nek sem ellenfél RS skoda
csak forgalom kell, vagy ha nincs le kell húzni a pályáról
Borso nem figyelted hogy nyalom a fagyit , ne szomoríts el .
Délelőtt bele-bele olvastam ebbe a törzsi villongásba isteni volt , mint ha újra játszanák a Dallast
FIGU
Hi mindenkinek!
Imádom a nőket , és irigylem, hogy ilyen komoly problémáik vannak ,
és kedves Zsanett hidd el nekem, a férfiak többsége ismeri nagyapám kedvenc mondását miszerint:
"a nőket meg se kell próbálni megérteni, úgy kell szeretni őket ahogy vannak "
végül egy tényre hívom fel a figyelmed Zsani,
ezen a topikon a tagok jelentős része személyesen ismeri egymást ,
és nem ritkán napi kapcsolatba vannak fórumon kívül is ,
tehát felesleges bemutatnod Borsot !
FIGU
maragggyaaaaa maaaaaa
eloszoris nem tudjak, hogy mi a fraszon rohogok hangosan, mikozben a monitort bamulom , masreszt ezt mi tenyleg rendeztuk - legalabbis szerintem - Zsanival
majd vasarnap kitombolhatod magad, kozvetites kozben
Ha te ezt szeretnéd hinni... de szerintem már szervezik a szabadcsapatokat odaát... tudod az eldugott topicban amit senki sem olvas és nem mondjuk ki a nevét...
Ez egy nyilvános fórum és most már végre azt is megtudtuk ( köszi Zsani ), hogy Borsó egy rohadt aljas pletykáló kígyó aki ráadásul kétszínű is. Remélem pontosan idéztem...
Röhejes az egész, hagyd a pélóba. Nem ér egy agysejtet sem...
Jónagyot. Elkészült a sleeper. Megint. Vagyis újra. Szóval végre. Most már tényleg minden patent.
Hazafelé az M3-on az autópályarendőrség RS Octavia-ja úgy érezte, hogy itt az idő most vagy soha és 3 motorost kergetett. Szánalmasan vicces volt. Beálltam mögé és majdnem toltam le. Aztán integettek, hogy maradjak le. Hangosan hahotáztam... GSX-R volt kettő és egy R-1 ha jól láttam.
Nem szeretném. Szeretem
Bár jobban szeretem, ha én őket, de tudod, kell a változatosság. Néha még holdfényes sétára és hajnalig tartó beszélgetésre is ragadtatom magam, ha különösen perverz hangulatban vagyok
Ami abból áll, hogy nézzük a filmet és mindenki iszik, amikor a filmben isznak...
Vajon hány részt tudnánk egy este megnézni ?