Én csak irigykedek...mennék én is veletek már nagyon...mindegy hogy hova, bárhova.
Mondjuk most Csutka esküvőjére nagyon...Menjek kocsival?De az nem akkora okosság.
Ahogy így írod ezeket, az embernek az a benyomása, hogy tényleg napról napra egyre rosszabb a helyzet. PoHu-s ismerősöm még nem szólt vissza. Beteg. Hétfőtől dolgozik...
Megnéztem, 16:00kor van kickoff. Úgyhogy ez passz. Lévén edzőmeccs, max 6ig tart. Sebaj, legközelebb már talán én is játszom... bár ahhoz edzésre is kellene járni ugye...
A Bazilikától a Ferences templomhoz megyünk le, ami (ha a Bazilikától nézzük az irányt lefele) a körforgalom előtti nagyobb kereszteződésben van jobbra. Vagyis a főúton kell végigmenni, de este körbenézek, hogy merre tudnánk kicsit kacskaringózni. Pl. a Bazilikát is meg lehet kerülni, mert nemrég megnyitották a Sötétkapunál (= alagút) az utat. Stb.
Tapasztalatból mondom, autón, motoron nem marad meg a lufi max 50ig. Nem a felkötés a baj, hanem a rezgéstől vagy kinyílik, vagy egyszerűen kidurran. Szóval vagy lassan, vagy ott fújni. Arról nem is beszélve, hogy ami levegővel van fújva az ugye lekonyul... az úgy elég hülyén néz ki szerintem...
de tudod mit? vigyen teged a dalai lama