Sajnos nem tudtam veletek tartani,biztos jó volt a hangulat!
FIGU!
Ringről hazainduláskor valhogy elkerülhettük 1mást,pedig kb 1 perc múlva mentem utánatok,kérdeztem is Propulstól,h elmentetek-é,s monta,h lenn megvártok. Mentem,de nem láttam senkit,csak kevésbé szerencsés formát,aki a M3 felé vezető kanyargós kis úton úgy megrottyantotta a ninját,h úgy cibálták le páran
Lépek is, piszkálok még a gépen 1 picit,nem úgy gyorsul ahogy szeretném
Ott volt mindenki, remek volt a társaság , és főleg szótlan nem volt senki .
Csucsunak nagyon tetszik a dunai motoros, hallottátok volna az öreg tanáromat élőben dumálni beszartok
Múltkor egy gyalogos már felfeküdt a motorháztetőre, kb így volt ahogy mondtad. Bár ezt a katonai festéket nem lehet polírozni. Sima mosás slaggal és csumi.
A tapi az még a Dunai motorossal egyidejű találmámy lehet.
Még a középkorban, amikor a hitvány paraszt megmarkolászta a királylány hatalmas kerek popóját, és erre a királykisasszony egy kba...nagy dunai motorossal látta el a pórnép koszos kis fejét
Hali!
Borso pontosan mire gondolsz ?
Láttad volna mit rosszalkodtunk Petivel a Lágymányosi hídig .
1 szer mondjuk meg ijedtem, a Gellért tér előtt 1 jópofa biciklis gondolta h átsurran előttünk az úton fúúúúú
nem tudtam hirtelen h Petya vagy én ütöm-e el , szerencsére időben meggondolta magát .
A vicc az h egyikünk járműve sem túl halk, és nem is alapjáraton voltak.
FIGU
Iparkodok
piszkáld meg az esztergagéped is egy kicsit.
Sajnos nem tudtam veletek tartani,biztos jó volt a hangulat!
FIGU!
Ringről hazainduláskor valhogy elkerülhettük 1mást,pedig kb 1 perc múlva mentem utánatok,kérdeztem is Propulstól,h elmentetek-é,s monta,h lenn megvártok. Mentem,de nem láttam senkit,csak kevésbé szerencsés formát,aki a M3 felé vezető kanyargós kis úton úgy megrottyantotta a ninját,h úgy cibálták le páran
Lépek is, piszkálok még a gépen 1 picit,nem úgy gyorsul ahogy szeretném
Respect
Csucsunak nagyon tetszik a dunai motoros, hallottátok volna az öreg tanáromat élőben dumálni beszartok
normalis esetben nem en vagyok a legszotlanabb a tarsasagban, de sokkal jobb volt teged, mint magamat hallgatni
Még a középkorban, amikor a hitvány paraszt megmarkolászta a királylány hatalmas kerek popóját, és erre a királykisasszony egy kba...nagy dunai motorossal látta el a pórnép koszos kis fejét
sima kocsi mosás, max egy polir és el van felejtve .
de ezek szerint nem nem is ertem, Robis miert gondolta rolad, hogy ultra-macso vagy
Borso pontosan mire gondolsz ?
Láttad volna mit rosszalkodtunk Petivel a Lágymányosi hídig .
1 szer mondjuk meg ijedtem, a Gellért tér előtt 1 jópofa biciklis gondolta h átsurran előttünk az úton fúúúúú
nem tudtam hirtelen h Petya vagy én ütöm-e el , szerencsére időben meggondolta magát .
A vicc az h egyikünk járműve sem túl halk, és nem is alapjáraton voltak.
FIGU