Szevasztok!
Szuper volt a tegnap , köszi Csutkának és Andrásnak , illetve akik emelték az est fényét és jelen voltak.
Hazafelé 1 nagyszerűt rodeóztunk még Petivel hát az is kurv@ jó volt .
Félelmetes ahogy az a csatahajó kilő
FIGU
de te tegnap a mai helyett is dolgoztal, nem?
akkor meg tessek csak szepen csondben szunyokalni en is csinaltam ma mar kb minden mast, csak nem dolgoztam tobbek kozott apam meghozta az eltett lecsot, ugyhogy remelhetoleg mar nem halok ehen a telen
Teljes mértékben. Minden tisztelet az övé. Mellesleg ki sem látok a fejemből, olyan fáradt vagyok. Negyed egyre értem haza. Az útra már nem is emlékszem, csak arra, hogy a ház elé kanyarodok. Olyan ez a Pögó, mint a jó fuvarosló, magától haza talál.
Nem volt buli, alig hangoskodtunk, egy jót beszélgettünk, kajcsiztunk, eljöttünk. Borsó, Figu, Robis, Csucsu és jómagam voltunk. És persze Csutka és párja volt a vendéglátó.
Haligali! Rossz helyen kérdezed. Van több olyan topic is ahol minden bizonnyal tudnak neked segíteni. Amint látod ez Kawasaki Z1000/Z750, nem Yamaha, ráadásul még csak nem is cross. Jóestét.
sziasztok! most vettem egy yamaha yzf426os cross motort! 2003as évjáratu! mit gondoltok tols mien mocii? valami tájékoztatást adjatok már köszi!mindenkinek!
Szuper volt a tegnap , köszi Csutkának és Andrásnak , illetve akik emelték az est fényét és jelen voltak.
Hazafelé 1 nagyszerűt rodeóztunk még Petivel hát az is kurv@ jó volt .
Félelmetes ahogy az a csatahajó kilő
FIGU