Agyon?!?! majd nézd csak meg egy év múlva. Közeleg az ősz a tél amikor jobban gyógyul, meg nem süti a nap... vannak még ötleteim, és abszolút csupasz vagyok egyelőre. Van még hova fejlődni...
agentZ az üzlettársam, úgyhogy neki se nagyon emlegesd ezt a témát. Bár ő sokkal konszolidáltabban szokott nyilatkozni nagy nyilvánosság előtt mint én. Én viszont egy bunkó vagyok.
Azt mondtam, hogy inkább hagyjuk a témát, különben felidegesítem magam. Vagyis ha nem hagyjuk abba, akkor leszek ideges. De akkor is a témára, nem pedig arra aki szóba hozza. Szerintem ez így egyértelmű. De ha szeretnéd akkor lehetek ideges is.
Szia,
nekem az van, bar az en motorom 2004-es. nagyon meg vagyok vele elegedve, sokkal biztosabban fog, sokkal hatarozottabb a fekezesi pont es nem enged el egy ido utan. elol-hatul az van, a hatso fekemet azota sokkal tobbet hasznalom es nagyon jol stabilizal igy a kanyar kozepen is
Sziasztok!
Fém fékcső ügyben tudtok mondani valamit? Melyiket érdemes feltenni 2006-os Z-re? Én a német Lucas-t néztem ki? Valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Előre is köszönöm!
pedig te kezdted, erre most meg csak mozizol? na jóóvvaannn... amúgy a franciadrazsé a kedvencem, ma is elmorzsoltam egy csomaggal amíg beértem a dugóban...
Félreértesz. Nekem sofőrszolgálatom van, és ezt Borsó tudja. Én ezt csinálom lassan 6 éve és igencsak sokat tudnék ezekről a szedett vedett, mocskos patkány, lehúzós, gerinctelen társaságokról mesélni. Ráadásul a 90 %-a mögött még cég sincs, csak egy haveri társaság... Az idegességem nem rád irányult, hanem a témára.
a harmadikat én is c sak akkor néztem amikor belinkeltem ide....pedig úgy másoltam be,nem is begépeltem. van még egy csomó cím amit bedobott a google,de az összeset nem írhatom ide.
vagy az meg utana van az edzes?
Azt mondtam, hogy inkább hagyjuk a témát, különben felidegesítem magam. Vagyis ha nem hagyjuk abba, akkor leszek ideges. De akkor is a témára, nem pedig arra aki szóba hozza. Szerintem ez így egyértelmű. De ha szeretnéd akkor lehetek ideges is.
nekem az van, bar az en motorom 2004-es. nagyon meg vagyok vele elegedve, sokkal biztosabban fog, sokkal hatarozottabb a fekezesi pont es nem enged el egy ido utan. elol-hatul az van, a hatso fekemet azota sokkal tobbet hasznalom es nagyon jol stabilizal igy a kanyar kozepen is
Fém fékcső ügyben tudtok mondani valamit? Melyiket érdemes feltenni 2006-os Z-re? Én a német Lucas-t néztem ki? Valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Előre is köszönöm!
knapetnek soforcege van, erre/ennek szolt a megjegyzes
http://www.t-online.hu/katalog...