Kösz, hogy így megelőlegezed a bizalmat. Ha a kiscsaládom elenged, akkor természetesen erősítem az "elit alakulatot", ha esetleg nem jutnék el akkor sok boldogságot nektek!
Szia Tozsó, gyere Te is szombaton, nincs semmi kivételezés! Úgy van, hogy 4-kor kezdődik a szertartás a Ferences templomban, ami lent van a városban (a körforgalomtól nem messze, de nem az a kerek a körfogalomnál), és így 4-re kéne leérnünk a templomhoz. Mi is odamegyünk fél 4 körül a Bazilikához (vagy max kicsit később, de biztos nem késünk sokat) egy hippibusszal (mert a motorra sajnos nem fogok felférni... Bár ma volt az utolsó ruhapróba, és most a buszon is elbizonytalanodtam...). A szertartást nem kell ám végigülni, lesz vagy egy óra... Majd csinálunk később házibulit a kedves résztvevők (meg esetleg a nem résztvevők... ) számára. Fényképezőgépet hozzatok!
Húha, akkor holnap!
aaaa, csak egyszeruen rossz ejszakam es rossz reggelem volt
mi a helyzet a motoroddal?
Kurva szar volt felébredni
Mi baj Borso? Álmos, nyűgös, fáradt?
a nagyok nem dobnak fel semmi joooo kis motorszerelos temat
Kösz, hogy így megelőlegezed a bizalmat. Ha a kiscsaládom elenged, akkor természetesen erősítem az "elit alakulatot", ha esetleg nem jutnék el akkor sok boldogságot nektek!
legyen hol megnezni a videokat, amiket nekunk nem mutatsz meg, pedig mi vagyunk rajta
nem szoktam tervezgetni, az nem nekem valo
na mindegy, en most elindulok hazafele pussszantas Mindenkinek