Reggelt!
Tegnapi buli fasza volt. Megint lebasztak a biztonságiak, nálam ez már szokásosnak mondható.
Jobb is, hogy nem motorral mentem mert akkor tuti, hogy teljesen elgurul a gyógyszer.
Két esésről hallottunk, ugye nem innen valaki? És ugye aki esett, reméljük jól van.
Itthon vetted? kurvaszájukat gyanusan sem volt olcso meg semmi? rohadt szemetek...én is most szopok a lovammal... szimeringes lett a vízpumpám,olajba átment a víz...szelepek beégtek. szelep csere megtörtént(egész hengerfejet át kellett alakítani,mert nem gyári szelepek voltak bent ) ez a kis művelet tartott kb 2 hónapig. kész lett. hazafele út 41 km lett volna, 40,6 kmnél elszakadt a vezláncom... új szelepeknek annyi... mindent szétvert a blokkban(még a blokkfeleket is)...most kezd összeállni a gép,egyedüla régi dugó marad bent, de lassacskán az is cserés.
Nem!
Rossz vasart csinaltam, es meg mielott mentem volna vele a motorblok szetment, ugy hogy egyaltalan nem lehetett megjavitani.Meg a kipufogo is tele lett dugatyumaradekkal.(Hozzamatattak a gephez, es csak addig birta amig megvettem)
addig ra en is kint voltam anyunal, pedig knapettel meg dumaltunk kicsit
mire eltettem a motort, elmenybeszamoltam anyunak, atoltoztem... es most itt ulok a kanapen, es bambulok ezerrel
FIGU!
Amit tegnap említettem továbbra is érdekel, az adatlapomon találsz mail címet, azon elérsz ha sikerült dönteni.
Annak aki szereti a motorját…
Robisnak igaza van, hogy fogunk igy fel ejszaka hulyesegeket irkalni, ami utan kapunk az orrunkra
joooo volt az a forgolodas megerte utana szepen mosolyogni a bacsira
Tegnapi buli fasza volt. Megint lebasztak a biztonságiak, nálam ez már szokásosnak mondható.
Jobb is, hogy nem motorral mentem mert akkor tuti, hogy teljesen elgurul a gyógyszer.
Két esésről hallottunk, ugye nem innen valaki? És ugye aki esett, reméljük jól van.
Rossz vasart csinaltam, es meg mielott mentem volna vele a motorblok szetment, ugy hogy egyaltalan nem lehetett megjavitani.Meg a kipufogo is tele lett dugatyumaradekkal.(Hozzamatattak a gephez, es csak addig birta amig megvettem)
Gyonyoruen megy egy plussz zorej nelkul(aszem realis az, hogy 6000 van benne)
Ja es kosz
Most eledt ujra...
Neked is jo pihenest, joejszakat!
sport2-n megy a tavalyi NFL-szezon ismetlese, keszulok a szezonra
mire eltettem a motort, elmenybeszamoltam anyunak, atoltoztem... es most itt ulok a kanapen, es bambulok ezerrel