Tölem átköltözhetsz a szoba másik sarkába is, de a Robis a szexi fürdőruhádra gondolt szerintem és arról kérne fotót. A nagy igyekezetbe az átköltöznit átöltözni-nek olvasta.
Lenne egy kérdés. Romániában az autóra kell úzhasználatra matrica azt tudom, de mocira kell e? Még nem 100%, de lehet, hogy megyek arra a vassal és érdekelne a dolog. Ha igen akkor az mennyi lenne? Kösz a helpet.
szerintem meg leki szemei elött látott téged abban a bikiniben ....azt hiszem a fiúk elkezdhetnek félni apukádtól,mert ha felveszed a bikinit tutira előjönnek a gyilkos ösztönei. tényleg,a többieknek mutattál már képet a bikiniről?
én meg azt hittem hülyéskedsz csak azzal, hogy "microkitten". Szerintem ne kérdezd meg anyukádat Nem hinném, hogy erre azt mondaná, hogy finom konszolidált
Joreggelt!
a felsorol csak annyit, hogy gondolkodtam, hatha az S-es meret jobb lett volna de most osszeteszem a ket kezem, hogy az M-t valasztottam , mert a normal meret az L-es lenne
tehat itthon csak atoltozni lehet
atkoltozok az nem = az ÁTÖLTÖZÖK-kel
Van benne egy K betü is.
Romániában kötelező az úthasználati matrica (rovignetta) vásárlása minden gépjárműre, kivéve a két- és háromkerekű motorkerékpárokat.
a felsorol csak annyit, hogy gondolkodtam, hatha az S-es meret jobb lett volna de most osszeteszem a ket kezem, hogy az M-t valasztottam , mert a normal meret az L-es lenne
Elnézést kérek a problémáért!
Ma szállítani fogjuk a nagy aljat. Tudod tartani azt az extra tetőt, amit küldtünk.
Köszönet a vásárlásodért. Biztosak leszünk, hogy gondosabban fogjuk becsomagolni a rendjeinket.
Szívélyes üdvözlet,
Kevin rózsa
services@microkitten.com
Bocsi
I apologize for the problem!
We will ship the large bottom today. You can keep the extra top that we sent.
Thank you for your purchase. We will be sure to pack our orders more carefully.
Kindest regards,
Kevin Rose
services@microkitten.com
Igen, már megszeretgettem a kis drágát, bizti jól elleszünk egymással!
most olvastam a Husaberg forumon, hogy megsimizted gratulalok! remelem nagyon boldog leszel vele
Borso!
MOTO A GO-GO 2, szeptember 6-7 Kakucs! Szombat este 18:00-tól vasárnap estig. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Megvan az új motorkám is!